Genk Beşiktaş maç,saat kaçta, hangi kanalda?

Genk Beşiktaş maç,saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş, Genk ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi 4. maçında temsilcimiz 3 puan hesaplaması yapıyor. Peki Genk Beşiktaş maçı, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de Başakşehir'e 1-0 yenilen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 4. maçında sahasında 4-2 yenildiği Belçika ekibi Genk ile deplasmanda karşılaşacak.

Beşiktaş gruptan çıkma şansını devam ettirmek ve rakibinden rövanşı almak için deplasmanda kazanmak istiyor. Genk grupta 6 puanla lider durumdayken, Beşiktaş 3 puanla son sırada yer alıyor.

Peki, Genk Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler...

Beşiktaş I Grubu'nda 3 maçta, 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak 3 puan topladı. Kara Kartal 3. hafta maçında Vodafone Park'ta Genk'e 4-2 yenilmiş ve bu yenilgi taraftarların yoğun tepkisini çekmişti. Genk ve Beşiktaş bu defa Belçika'da karşılaşacak .

BEŞİKTAŞ ‘TA SON DURUM

Son 5 resmi karşılaşmasında aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Siyah-Beyazlı ekip Göztepe, Genk ve Başakşehir’e yenilmiş Konyaspor ile deplasmanda berabere kalmıştı. Son 5 karşılaşmadaki tek galibiyetini Çaykur Rize Spor karşısında alan Beşiktaş mücadeleden 4-1 galip ayrılmıştı. Beşiktaş’ta Adriano , Gökhan Gönül,Gökhan Töre, forma 

GENK’TE SON DURUM

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4. haftaya girilirken grup liderliğini elinde bulunduruyor . Genk son 15 karşılaşmasında sadece 1 kez mağlup oldu. Sarpsborg mağlubiyeti dışında yenilgisi bulunmayan Genk’te Jhon Lucumi uyluk sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek .

 GENK BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA

Genk Beşiktaş maçı 8 Kasım Perşembe günü Luminus Arena'da oynanacak ve saat 20:55'de başlayacak.

GENK BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA

8 Kasım Perşembe günü saat 20:55'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

GENK BEŞİKTAŞ MAÇI HAKEMİ KİM

UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü haftasında Belçika temsilcisi Genk ile Beşiktaş arasında 8 Kasım Perşembe günü Belçika’da oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Karşılaşmada Stieler’in yardımcılıklarını Mike Pickel ile Jan Seidel gerçekleştirecek.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Pepe, Caner, Oğuzhan, Ljajic , Medel, Lens, Quaresma, Love.

Genk : Vukovic, Nastis, Dewaest, Aidoo , Malinovsky, Pozuelo, Berge, Maehle, Ndongala, Samatta, Trossard.