Göbeğini kaşıyan k... kaşıyan!

Bu nasıl bir tesadüf ki;
Şimdi bizi, bu Y-CHP’nin yol haritasını ve bu yolun yolcusu kadrosunu yazdığımız için eleştirenlerle...
Daha önce  “açılımcı iktidar”  ile PKK eşkıyasını ve de cemaat rantiyesini yazdığımız için saldıranlarla sanki aynı tornadan çıkmış gibi..
Aynı cümle ve üslupla eleştirmesine tanık oluyoruz. Daha da açığı, Y-CHP’yi bize karşı savunanlar da sanki bu sefer  “Y-CHP”  maskesi takarak seferber olan onlar..
Aynı kadro, aynı üslup... Ve zaten bu sonuç da normal!.. Çünkü Y-CHP diye organize edilen ekip de bu yola sokulmak için inşa edilmiştir...
İnce, güzel bir söz vardır..
“İşini bilmez çavuşlar, döner k... avuçlar..”
Varsayalım, Y-CHP’yi iktidar yapacak bir mucize gerçekleşti.. Bu iktidarın vitrini ve icraat performansı ortaya çıktıkça ve liberal AB-ABD tabanlı ataklar başladıkça..
Partiye oy veren, kendilerini Atatürk milliyetçisi sayan tabanın ayakları suya erecek!.. Ve o zaman işte o yukarıdaki söz, adrese ulaşacak!..
Ben her zaman gerçek CHP’nin asil tabanının, partiyi mutlaka tekrar doğru rotasına sokacağına inanıyorum... Vatansever, milliyetçi inisiyatif böyle bir travmaya geçit vermeyecektir..
Gelgelelim, söyleyeceğimiz söz vardır şimdi..
Bilinçsiz olandan söz ediyoruz..
Örnekleyelim..
Referandum’a “Hayır”ın önde giden partisi kimdi?.. CHP..
Evetçileri “Bidon kafa-Göbeğini kaşıyan adam” diye kim itham ediyordu?!
Şimdi.. Referandum’dan sonra..
Referandum’un  “evet” kampanyasının en ateşli savunucularından bir siyasetçi hangi partide, Parti Genel Başkanı’nın kurmay heyetinde?..
Y-CHP’de.. Kılıçdaroğlu’nun kurmayı..
Kim bu durumun farkında bile değil?..
Y-CHP’yi alkışlayan ve kendilerini Atatürkçü, milliyetçi altı okçu varsayan (bir kısım) muhterem kitle.. Bilinç, şuur bunun neresinde!!?
Bir CHP’li okurum şöyle diyor..
“Size kıskaçtaki güzel ülkeme projektör tuttuğunuz için teşekkür ederim.. Ankara’da ADD’nin Küçük Kurultayında idim. Aynı sıkıntıları orada da dile getirdiğimizde görüyorum ki arkadaşların ne Soros’tan, ne küreselcilikten, ne TESEV, ATE, Bilgi, Sabancı, Bahçeşehir Üniversitelerinin işlevlerinden haberleri var.”
Bir başka okurum  “...şu yazdıklarınızın çoğu hakkında CHP seçmeninin çoğu bihaber. Çoğu kimse, o gitti-bu gitti değişim oldu diye salakça bir sevinç içerisinde. Olan bitenin farkında değil...”  vurgusu yapıyor.
Aydınlığın partisi olarak kabul ettiğimiz CHP içerisinde Soros şürekasının, liboş takımının sulak alan bulduğunu hayal bile etmiyorduk.. Üstelik bunların yüzsüzlükteki performansları dudak ısırtacak nitelikte..
Biri bana şöyle diyor; “... siz herhalde yaşlandınız. Kılıçdaroğlu’nu bulduk, günlerdir adamın tekerine taş koymaya çalışıyorsunuz.. Yeniçağ’a yakışır ulusalcı bir yazar olunuz!!”  Ben ulusalcı olacağım ve Kılıçdaroğlu ile Soros takımına ulusalcılık adına karşı çıkmayacağım..!
Benim için daha beteri de var!.. Üstelik Dr. unvanı taşıyan bir başka değerli muhterem,  “hain vakıfların parası çok”  vurgulaması ile yazdıklarımın milli duruşa karşı bu vakıflarca yazdırıldığı kanaatinde.. Bu değerli şahsiyet “Bu topraklar için, bu bayrak için, bu devlet için emek veren herkese sabır ve gayret diliyorum...” diyor.. Ama arkasında durduğu heyetin, mesela iki dilli özerlik çabalarına alkış tuttuğundan, okullardan andın kaldırılmasından yana ayaklandığından bi haber..
Kendilerini ulusalcı-Atatürkçü sayan ama aslında hangi akla hizmet ettiklerini bilmeyen şuursuzlar..  “Ak Parti’yi göndereceğiz!”  diye teslimiyetçi bir politikaya payanda olmayı çıkış yolu zannedenler... Bunlara ne denir...
“K... kaşıyanlar!!”  denir ki;
 “Göbeğini kaşıyanlar”  bunların yanında zemzemle yıkanmıştır...

Yazarın Diğer Yazıları