Gökhan Töre West Ham'a transfer oldu

Gökhan Töre West Ham'a transfer oldu
West Ham Başkanı'nın oğlu Jack Sullivan, Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'yi kiraladıklarını açıkladı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra West Ham'ın resmi hesapları transferi duyurdu.

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Töre'nin geçici transferi ile ilgili olarak West Ham United Kulübü ile görüşmelere başlandığını 8 Temmuz tarihinde resmen duyurmuştu.

Ada temsilcisinden de konuya ilişkin açıklama geldi.İngiliz kulübünün başkanı David Sullivan'ın oğlu, milli futbolcunun transferinin tamamlandığı bilgisini attığı tweet ile verdi.

Jack Sullivan, kişisel Twitter hesabında, "Töre transferi tamam! Satın alma opsiyonuyla kiralık. Kiralama bedeli oldukça yüksek" ifadelerini kullandı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise West Ham'ın sosyal medya hesapları Gökhan Töre transferini duyurdu. Ayrıca Töre ile ilgili videolar yayınlandı. 

Gökhan Töre, geçtiğimiz günlerde Londra'ya gitmiş ve sağlık kontrolünden geçmişti.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, West Ham'ın başına geçtikten sonra Gökhan Töre ile ilgili olumlu ifadeler kullanmış ve transferin gerçekleşmesi halinde memnuniyet duyacağını aktarmıştı.