Gol düellosunda galip çıkmadı

Gol düellosunda galip çıkmadı
Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta bir klasiğe ev sahipliği yaptı. Beşiktaş ve Trabzonspor temposu yüksek zorlu mücadelede 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, zorlu müsabakada Trabzonspor'u konuk etti. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Avrupa'da sezonu fırtına gibi açan Beşiktaş'ın gollerini 13'te Talisca ve 58'de Lens attı. Trabzonspor'un gollerini ise 20'de Olcay Şahan ve 80'de Rodallega attı. Eski Beşiktaşlı attığı golden sonra sevinmezken taraftarı selamladı. Taraftar da Olcay Şahan'ı alkışladı.

Yüksek tempolu ve mücadeleli geçen müsabakada heyecan dozu oldukça yüksekti. İki taraf da sahadan galip ayrılmak isterken hem Beşiktaş hem de Trabzonspor, 2-2’den sonra oyunun son bölümünde galibiyete yaklaştı.

20171001_2_26042788_26397318_web.jpg

Beşiktaş bu sonuçla puanını 14'e yükseltirken Trabzonspor ise 9 puana çıktı. Cezasıyla nedeniyle Şenol Güneş'in kenarda yer alamadığı maçta Gökhan Gönül, uzun bir sakatlık sürecinin ardından formasına kavuştu. Gökhan, ikinci yarının başında Gary Medel'in yerine oyuna dahil oldu.