Gönüller birleşince uzaklar yakın oldu!

Gönüller birleşince uzaklar yakın oldu!
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: Kırgızistan’dan gelenler sıcak insanlar. Bu kan bağımızdan oluşan sıcaklık. Gönüllerimizi birleştirip, uzağı yakınlaştırıyoruz

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kırgızistan’ın Özgen Şehri’nden gelen konuklarını ağırladı. Özgen Şehri Belediye Başkanı Mamatbek Taylakov, Kamu Kurumlarının Müdürleri ve İşadamlarını konuk eden Başkan Tuna, iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin daha da pekiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kardeş şehir
Kırgız heyeti Toroslar’da ağırlamanın ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak adına çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, Kırgızistan ile kültürel, sosyal, ekonomik ve siyasi anlamda ilişkilerin daha güçlü olabilmesi için iki ülke arasında ki ilişkilerin önemine de değindi. Başkan Tuna; “Kırgızistan’dan gelen kardeşlerimiz çok sıcak insanlar. Bu sıcaklığımız bizim kan bağımızdan oluşan bir sıcaklık. Biz gönüllerimizi birleştirerek, uzak yolları yakınlaştırıyoruz.Kardeş şehir ilişkileri ile başlayan bu süreç çok daha güzel işlerin yoğunlaşmasına katkı sağlayacaktır” dedi. Daha sonra Özgen İlçe Belediye Başkanı Mamatbek Taylakov, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya Kırgızistan’ın bayrağını ve çeşitli hediyeler takdim etti. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da Özgen İlçe Belediye Başkanı Mamatbek Taylakov’a ay yıldızlı şanlı bayrağımızı takdim ederken, günün anısına Kırgız heyete birer çini işlemeli vazo armağan etti.