Ağır bilanço

Ağır bilanço
Ramazan Bayramı tatili öncesindeki 2 gün ile bayramın birinci ve ikinci günleri olmak üzere 4 gün boyunca, yurt genelindeki kazalarda 74 kişi hayatını kaybetti, 359 kişi yaralandı

Ağır bilanço

Alınan tüm önlemlere ve yapılan tüm uyarılara karşın, trafik kazalarında bu Ramazan Bayramı tatilinde de bilanço ağır oldu, yollar kan gölüne döndü. Tatilciler çarşamba günü öğleden sonra yollara çıkmaya başlarken, yurt genelinden, peş peşe kaza haberleri geldi. Eskişehir’in Sivrihisar İlçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Ömer Doğaner (40) idaresindeki 06 D 0025 plakalı otomobil, Sivrihisar-Mihalıççık kara yolunun 4’üncü kilometresinde karşı yönden gelen Volkan Motor’un kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı.

Aynı aileden 4 kişi

Kazada, otomobil sürücüsünün eşi Miyase Doğaner (33), oğlu Umut Berat Doğaner (1,5), ablası Ayşe Doğaner (46), annesi Nebahat Doğaner (65) ile diğer araçta bulunan Hasan Kesecik (26) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan araçların sürücüleri Volkan Motor ve Ömer Doğaner ile hafif ticari araçta bulunan Ogün Motor, hastaneye kaldırıldı. Ömer Doğaner’in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde ise Bektaş Harman idaresindeki otomobil uçuruma yuvarlandı. Sürücü Harman olay yerinde eşi Cennet Harman ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çocukları Orhan Harman ise tedavi altına alındı. Kayseri’nin Tomarza ilçesinde otomobilin çarptığı aynı aileden 4 kadından 1’i öldü, 3’ü yaralandı.