Google'dan kullanıcılara sevindiren haber

Google'dan kullanıcılara sevindiren haber
ABD merkezli arama motoru Google, 'Mesajlar' uygulaması için kullanıcılarına yepyeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Kullanıcılar, bundan böyle konuşma sayfasında yazı boyutunun ayarlanabilmesine olanak tanıyacak.

Donanımhaber''de yer alan habere göre, arama motoru devi Google, kısa mesaj uygulaması Google Mesajlar için yeni bir özelliğini platforma dahil ediyor.

YAZI BOYUTU AYARLANABİLECEK

Geliştiricilerin düzenli olarak güncellediği Google Mesajlar kısa bir süre önce uçtan uca şifreleme desteği kazanmıştı. Şimdi ise uygulamaya, sistem genelindeki ayarlara gitmeden konuşmalar sayfasında yazı boyutunu ayarlayabilme özelliği geliyor.

YAKINLAŞTIMA HAREKETİYLE YAPILACAK

Kullanıcılar, konuşmalar sayfasında ekranda yakınlaştırma hareketi yaparak yazı boyutunu büyütebilecek ve tam tersi bir hareketle de boyutu küçültebilecek.

Yeni özellik, kullanıcılara sunulmaya başlandı ancak şirket tarafından özelliğin kullanım kapsamı henüz bildirilmedi. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre özellik, uygulamanın v8.3.026 ve üzeri sürümüne sahip cihazlarda kullanılabiliyor.

İlgili Haberler