Görevimiz Tehlike’nin görüntülerini sızdıran Kapalıçarşı esnafının kim olduğu belli oldu

Görevimiz Tehlike’nin görüntülerini sızdıran Kapalıçarşı esnafının kim olduğu belli oldu
Görevimiz Tehlike film ekibinin görüntülerini sızdıran ve çekimlerin iptal edilmesine neden olan esnafın kimliği ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Görevimiz Tehlike filminin Kapalıçarşı çekimlerinin iptal edilmesine neden olan esnafın kimliği belli oldu. Gizlilik sözleşmesi yapıldığı halde yönetmen McQuarrie'ın inceleme yaptığı o keşif görüntülerini sızdıran esnaf belli oldu. Ünlülerin halıcısı denen ve Türkiye'ye gelen yabancılara halı satan esnaf Hakan Evin'in dükkanındaki kameradan görüntülerin sızdırıldığı öğrenildi.

kapalicarli.jpg

Ülkemize büyük prestij katacak 'Görevimiz Tehlike' gibi büyük projenin, bu sebepten iptal olması başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere yetkilileri zor durumda bıraktı. Bakanlık iptal kararını vazgeçirmek için Cruise ve yapım ekibiyle görüşme zemini ararken, Kapalıçarşı esnafı Hakan Evin'e ateş püskürüyor.

halici.jpg

NE OLMUŞTU?

Yönetmen Christopher McQuarrie, dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' filminin çekimlerini planlamak üzere İstanbul'a gelmiş ve Kapalıçarşı'yı gezmişti.+

kapalicarsi2.jpg

Ünlü yönetmenin Kapalıçarşı'yı gezerken çekilen gizli görüntüleri basına sızınca filmin İstanbul'daki çekimlerini iptal etmişti.

İlgili Haberler