Göztepe'de çarşı karıştı. Esnaf taraftarların kovaladığı genci vermedi

Göztepe'de çarşı karıştı. Esnaf taraftarların kovaladığı genci vermedi
İzmir temsilcisi Göztepe'nin 2 yılın ardından sahasında Gençlerbirliği’ni yenerek Süper Lig’e çıkması kentte büyük bir coşkuya neden oldu. Taraftardan kaçan bir gencin midyeciye sığınması üzerine taraftarlarla dükkan çalışanları arasında kavga çıktı.

Güzelyalı'da taraftarların kovaladığı bir gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında taşlı bıçaklı kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalye ve masaları havada uçuştuğu kavga kameraya yansıdı.

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık yenerek Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan 2. takım olmuştu. Maçın bitmesi ile birlikte binlerce taraftar sokağa döküldü. Akşama doğru Konak Güzelyalı'da ise onlarca kişinin karıştığı bir kavga yaşandı. Aktarılanlara göre bir grup Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’ndeki bir midyeciye sığındı. İş yeri çalışanları, içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarların önünü kesti. Aralarında sözlü sataşmalar yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında büyük bir kavga çıktı.

MOTOSİKLETLE KAVGA EDENLERİN İÇİNE DALDI, KASKI İLE VURDU

Dükkan çalışanları ile kalabalık taraftar grubu arasında çıkan kavga, saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde iki grubun birbirlerinin kafasında sandalye kırdıkları, bu sırada kavganın arasına motosikletiyle dalan motokuryenin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu, bir müşterinin küçük yaştaki kızının ise kavganın ortasında görüldü.

İlgili Haberler