Göztepelilere eşkıya saldırısı

Gözü dönmüş eşkıya sürüleri Diyarbakır’da Göztepe taraftarlarına saldırdı.. Sebep, Göztepe’nin taraftar atkısındaki Atatürk fotoğrafı..
Okuyucum, Murat Bey’in satırları..
 “Pazartesi günü bir arkadaşımın Diyarbakır’da başına gelen olayı size kısaca anlatmak isterim.
 Pazar günü Adıyaman’da oynanan Adıyaman-Göztepe maçı için, İzmir’den arkadaşlarım Göztepe’ye destek olmak ve bölgeyi görmek için, Diyarbakır üzerinden Adıyaman’a gittiler.
 Dönüşü pazartesi günü yaptılar. Olay da Diyarbakır havaalanında meydana geldi. Göztepe atkısı üzerinde bulunan Atatürk resmi için, saldırıya ugradılar. Vatan iyice bölünmüş, artık Türklere açıktan açığa saldırılar başladı.
Gelecekten çok ama çok kaygılıyız.
Allah sonumuzu hayır etsin...”
Birkaç gün önce eşkıyanın Manisa’da araçları yaktığını aktarırken, bir Kürt vatandaşın cesur tepkisini yansıtmıştım.. Bu vatandaşımızın, Kürt kardeşimizin tepesine dikilen PKK’lı eşkıyaların Manisa Polisinden kurtulamayacağını kaydetmiştim.. Manisa Polisinden bunu bekliyoruz, boş vermeyeceklerine inanıyoruz..

***


Okuyucumuz Sayın Ertan Karaveli’den..
“Bende şahsen oluşan kanaat;
Bu Y CHP’nin içinde yuvalanan takım zaten AKP uzantısı olduğunu gizlemiyor.(Yazınızın konusu hanım Binnaz Toprak, katıldığı programda akp nin ekonomi politikasını beğendiğini söylemişti.) seçim olup bittikten sonraki oluşacak tablonun pek de AKP için iyi olmayabileceği ihtimalini hesap eden küreselcilerin taktiği muhalefet içinden AKP’ye kayacak bir grubu milliyetçilere seçtirmek gibi görünüyor.
Böylece hem muhalefet ikiye bölünmüş hemde AKP güç kaybetmemiş olacak.
Tabii bu arada bizim de içinde olduğumuz CHP’nin kalesi durumunda olan yerlerde o kale olma durumunun da yerle bir olacağı garanti. Aklı selim düşünen bir çok kişi oy vermeyecektir CHP’ye. Referandumda oluşan %42’yi yok etme oyunu bu. Bir taşla bir kaç kuş vurulmuş olacak gibi geliyor bana..” 

***

“Tvlerde artik Aciktan aciga PKK propagandasi yapiliyor dincisindede dinsizindede. BU bizim cok agrimiza gidiyor!! ARtik Turkler azinlik oldu bolucu Hain Kurtler birinci sinif vatandas oldu!! Bu ulke nere gidiyor boyle anlamak mumkun degil.. .. lanetliyoruz ve onun yandaslarini...Kahhar ismiyle Kahrolsunlar!!
Selam ve saygilar...
sonsesveren KONYA”


KKTC’den Sayın Mehmet
Oktay yazıyor..
“TC (asker) burdan giderse Türklük kalmaz. TC burda işgalci değildir. Bilmeden konuşmamalı. KKTC’de 1000 imar (altyapı / üstyapı) işi varsa 990’ı Anadolu’nun kalenderlerinden kesilen vergilerin ürünüdür.
AB çöküyor. Yaş ortalaması 52 olan bir birlik üretemiyor.  AB’nin eğitim sistemi çürümüştür. Elle tutulur üniversitesi bile kalmamıştır. Akıl dışı politikalar 50 yılda AB’yi üretemez yapmıştır. BRICS ülkeleri çok üreterek AB’yi çökertiyor.
SOROS’u okuyup tanıyan, AB’nin kuklası birleşik Kıbrıs’ı doğru bulmaz.
KKTC’de yaşayan ” 100 bin “ kişide Rum pasaportu varsa eğer, bu sağlıklı bir durum değil. Teslim alınmışız demektir.
Ada 850 km uzaktaki Yunan’a verilemez.
TC’ye defol diyen sendika ağaları adadaki Türklüğün yok edilmesini destekliyor.
TC’den buraya gelen yurttaşlar olmasa, tarımı, ulaşımı, üretimi, turizmi, sanayiyi kapatmak zorunda kalırız.
EN AĞIR işlerde TC’liler çalıştırılıyor.”

Yazarın Diğer Yazıları