Grasshoppers - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Grasshoppers - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe, Grasshoppers karşısında UEFA Avrupa Ligi'nde tur peşinde bu akşam sahaya çıkıyor.

Fenerbahçe, bu akşam 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre’nin Grasshoppers takımı Zürih şehrindeki Letzigrund Stadı’nda TSİ 20.00’de oynanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

Grasshoppers Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Grasshoppers Fenerbahçe maçı 25 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından yayınlanacak. Bu sezon Fenerbahçe veya Şampiyonlar paketi almış üyeler bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecekler. 

Fenerbahçe 208. Avrupa sınavında

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bu akşam Grasshoppers ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 207 maçta 75 galibiyet, 42 beraberlik ve 90 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 259 gol gönderirken, kalesinde 312 gol gördü. İstanbul temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 41 maçta 22 galibiyet elde etti. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bu akşam İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'daki 208. sınavına çıkacak. UEFA Avrupa Ligi'nde 42. maç            

Deplasman karnesi kötü

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada yaptığı 104. maçın 59'unu kaybetti. Bugüne dek rakip sahada oynadığı 104 maçta 24 galibiyet elde eden, 21 maçta beraberlik yaşayan sarı-lacivertliler 59 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli takım deplasman maçlarında 107 gol atarken, kalesinde 197 gol gördü.