Güçlü bir Trabzon oluşturacağız

Güçlü bir Trabzon oluşturacağız
Trabzonspor Kulübü’nün 5-6 Aralık’ta yapılacak olağan genel kurulunda başkan adayı olan Temel Eyüpoğlu, “Hedefimiz bir iki sene içinde borçlu bir Trabzonspor değil de hedefi olan güçlü bir Trabzonspor oluşturmaktır” dedi

Eyüpoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Trabzon’daki herkes açısından Trabzonspor’un önemli olduğunu vurguladı. Trabzonspor’un son günlerde sıkıntılı bir süreçten geçtiğini de dile getiren Eyüpoğlu, “Benimle birlikte 4 aday arkadaşım daha var. Bu bir seçimdir ve seçim sandıkta kazanılır.

Sadece futbolda değil

Çalışmalarımızı yapıyoruz ve kazananın Trabzonspor olması için yola çıktık. Trabzonspor’u sadece futbol olarak değil, bütün branşlarda üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Eyüpoğlu, güçlü bir Trabzonspor hedefleri olduğuna da dikkati çekerek, “Mevcut başkan hakkında konuşmak istemiyorum. Her şey ortada. Bizim hedefimiz bir iki sene içinde borçlu bir Trabzonspor değil de hedefi olan güçlü bir Trabzonspor oluşturmaktır. Bunun için de mücadelemizi vereceğiz” dedi.