Gülay Tunçel başarısına yazarlığı da ekledi

Gülay  Tunçel  başarısına yazarlığı da ekledi
Bilgisi, tecrübesi, güzelliği, pozitif enerjisi, ve neşesiyle izleyicileri ekrana bağlayan Gülay Tunçel mesleği ve iş hayatını emin başarılı adımlarla sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Yeniçağ Gazetesi köşe yazarlığına da başlayan Gülay Tunçel başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Trt Spikerlerinin eğitimi ile Habertürk Ufuk Güldemir’in kadrosunda  haberin mutfağında  usta gazetecilerin yanında yetişen  gazeteci, yazar, televizyoncu Gülay Tunçel, Yeniçağ Gazetesindeki hafta sonu  pazar yazılarıyla okuyucularından büyük beğeni alarak ilgi odağı oluyor. Başarılı televizyoncu Tunçel yazın ara vermeden  canlı yayın sağlık programlarına Tek Rumeli Televizyonu’nda devam edecek. 

Başarılı güzel yapımcı sunucu Gülay Tunçel sağlık bilgisiylede dikkat çekerek yerel ve ulusal kanallardaki sağlık programına  Önce Sağlık ‘‘Şifa Kapısı’ ekibinde yer alan doktor konuklarıyla gündem oluşturarak, rakiplerine  büyük fark atmaya devam ediyor.  Tunçel sağlık programları yayınlarına yaz boyunca devam edecek. 

Gülay Tunçel basın danışmanlığı ve hasta yöneticiliğini sürdürmektedir. 

Tunçel, Önce Sağlık Şifa Kapısını hazırlayıp sunmaktadır.

Sağlık konusunda bilmek istediğiniz ne varsa, öğrenmek için Gülay TUNÇEL’i  hafta içi hergün  Tek Rumeli Televizyonunda saat 10:00 da izleyebilir. Haftasonları ise Yeniçağ gazetesinden takip edebilirisniz.