Gülay Tunçel sağlık programlarına fark attı

Gülay Tunçel sağlık programlarına fark attı
Tecrübeli televizyoncu ve gazeteci olan Gülay Tunçel Cem Tv’de ki sağlık programı ‘Sağlıklı Hayat’la diğer kanallara büyük fark attı.

Haber Türk’te Ufuk Güldemir’in kadrosunda yetişen Televizyoncu ve Gazeteci Gülay Tunçel, şimdilerde ise Cem Tv de hazırlayıp sunduğu programıyla hafta içi hergün saat 10:00’da canlı yayında merak ettiğiniz her konuyu, konun uzmanlarıyla birlikte evlerinize konuk oluyor.

Güzelliği, pozitif enerjisi, ve neşesiyle izleyicileri ekrana bağlayan Tunçel mesleğine İstanbul KANAL-E’de başlayıp daha sonra CNBC-E, NTV, Habertürk, AirportTv, Yeniçağ Tv, Tek Rumeli TV’de iş hayatını başarılı bir şekilde sürdürdü.

gulay16x9jpg.jpg

Gülay Tunçel, disiplinli başarılı çalışmasını; Deniz Arman ve Can Ataklı’yla Ana Haber, Deniz Arman’la Kum Saati Programı, Hakan Aygün ve Melih Meriç’le Basın Kulubü programlarında görevini sürdürdü… Başarılı Gazeteci Deniz Arman’ın sunumuyla hafızalardan silinmeyen  2002 Dünya Kupası projesini hazırlayan  Gülay Tunçel  reytinglerin o dönemde Habertürk’e geçmesini sağlayarak dikkatleri çekti.

prof.dr.-hayati-durmaz.jpg

 

Haberin mutfağında yetişen Tunçel, tecrübesini, yapımcılık döneminde konuklarının ısrarı üzerine,  ekran önüne de taşıyarak kendisinin hazırlayıp sunduğu ‘Haber Analiz’, ‘Saklı Cennetler’, ‘Tarihte Bakın Neler Oluyor’, ‘Sağlık programları’, ‘Gülay’la Gündem’ gibi bir çok programa imzasını attı. ‘Yeni yıl’ ve ‘Bayram Özel Programları’nın koordinatörlüğünü de yapan Tunçel, dönemin başbakanlarından Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Eceviti, ilk kez sevgililer gününde canlı yayına alarak yine o dönemde kendinden söz ettirdi.

Ayrıca Toprak Holding kurucusu İşadamı Halis Toprak’ın 2000 yılının başlarında Hastanede tedavi gördüğü  dönemde ilk röportajını Habertürk canlı yayınına bağlayarak gerçekleştirmiştir. Yine  ilk dikkatleri çektiği dönemlerde kimseye röportaj vermeyen dünyaca ünlü doktorlarımızdan ABD’de yaşayan Prof. Dr. Mehmet Öz ve değerli babası Şişli FlorenceNightingale Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ve İstanbul Bilim Üniversitesi, İstanbul Cerrahi Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öz’ü ilk kez baba- oğul birlikte ‘Habertürk Sabah’ canlı yayınına almıştır. Gülay Tunçel  K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Denktaş,  siyasetçi, yazar, spor, kültür, sanat ve  iş dünyasından  birçok önemli isimle röportajlar yapmıştır..

gulay1n.jpg

Tuna Huş, BengülErdamar, Melek Bener, Orhan Ertanhan, Atilla Sarıkayalı , Gülgün Feyman, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan İçöz’ün öğrencisi olan Gülay Tunçel, Halkla İlişkiler Eğitiminin yanı sıra aynı zamanda Kuş Dili Spikerlik ve Sunuculuk Eğitim Merkezi ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi’nden eğitim aldı.

Tunçel, televizyon haricinde basın danışmalığı ve sunuculuğa devam etmektedir.

Dönemin Bakanlarından Aydın Tümen, seçim döneminde siyasetçi Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milli sporcu Saffet Sancaklı, Trabzon milletvekili Koray Aydının basın danışmalığını yaparak seçim çalışmalarının İstanbul Basın Koordinatörlüğünü sürdürdü. Tunçel ayrıca Sağlık Sektöründe de  birçok Uzman Doktor ve  Profösörün Basın Danışmanlığına destek olmuştur. Gülay Tunçel  Avrasya Hospital Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğini sürdürmektedir. Tunçel Hafta içi her gün Cem Tv de Sağlıklı Hayat Programını Hazırlayıp sunmaktadır. Sağlık konusunda bilmek istediğiniz ne varsa,öğrenmek için Gülay TUNÇEL’i  her gün hafta içi saat 10:00 da izleyebilirsiniz.