AKP eleştrisi sansürlenmişti. Güldür Güldür'ün mizahına 6'lı masa kahkahalarla cevap verdi. Gültekin Uysal Güldür Güldürcülere 'geliyorum' mesajı attı

AKP eleştrisi sansürlenmişti. Güldür Güldür'ün mizahına 6'lı masa kahkahalarla cevap verdi. Gültekin Uysal Güldür Güldürcülere 'geliyorum' mesajı attı
'Nureddin Nebati' skeciyle gündem olan ve bölümü sansürlenen komedi programı Güldür Güldür Show'un 11 Haziran'da yayınlanacak yeni bölümünde '6'lı masa'nın liderleri taklit edildi. Güldür Güldür'ün mizahına 6'lı masadan yanıt geldi.

Fenomen komedi programı Güldür Güldür Show, yeni bölüm fragmanıyla gündeme geldi. Paylaşılan fragmana göre, bu kez de ''muhalefet'' bir skece konu oldu.

Programın yeni bölümünde sevilen oyuncular, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan''ı taklit etti.

Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeçleriyle gündem olan absürt komedi programı Güldür Güldür''ün fragmanı, sosyal medyada binlerce kez izlendi.

GÜLTEKİN UYSAL VE AHMET DAVUTOĞLU''NDAN YANIT

Sosyal medya hesabından programın tanıtımını paylaşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Cihangir semti sakinlerine de bir boyumuzu, posumuzu gösterelim Geliyorum en kısa zamanda! (Tanıtımıyla bile bizleri güldürdünüz, biz de Milletimizin yüzünü güldüreceğiz inşallah)" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, "Merakla bekliyorum" diyerek fragmanı paylaştı. 

İlgili Haberler