Gülsüm Khalilova doğum günü kutladı

Gülsüm Khalilova doğum günü kutladı
Gazeteci Gulsum Khalilova, sosyal medya hesabından doğum gününü kutlayanlara teşekkür ederek bir mesaj paylaştı.

Gazeteci Gulsum Khalilova, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal ettiği ilk günden beri Ukrayna topraklarından tüm dünyaya son gelişmeleri aktarmaya devam ediyor.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan doğum gününü kutlayan herkese teşekkür ettiğini söyleyen Gulsum Khalilova, “Gönül isterdi ki bu anlamlı günleri rus roketlerinin gölgesinde değil de sizlerle kutlayalım ama ne yapalım coğrafya kaderdir” dedi.

Gulsum Khalilova, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Arkadaşlar, Doğum günüm münasebeti ile güzel ve sevgi dolu mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Bize güç veren Özgür ve âdil insanların sesidir.

Gönül isterdi ki bu anlamlı günleri rus roketlerinin gölgesinde değil de sizlerle kutlayalım ama ne yapalım coğrafya kaderdir

GULSUM KHALİLOVA NASIL TANINDI

Twitter hesabı üzerinden paylaştığı video ile kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Gülsüm Khalilova Rusya Ukrayna savaşının simgelerinden biri haline geldi.

Sesi titreyerek neler yaşadıklarını anlatan ve Türk halkına teşekkür eden Khalilova, "korkarak yaşamaktansa şereflice ölmek daha iyidir" diyerek herkesi duygulandırdı.

Rusya''ya karşı ağır sözler söyleyen gazeteci, "dünya kafasını kuma gömmüş, bir gün gelecek onların başkenti de işgal edilince anlayacaklar ama geç olacak" dedi.

İlgili Haberler