GZT Giresunspor üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı

GZT Giresunspor üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı
TFF 1.Lig ekiplerinden GZT Giresunspor, konuk ettiği Royal Hastanesi Bandırmaspor'a 1-0 yenildi ve üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Zirve yarışını sürdüren yeşil-beyazlılar ligde ilk kez art arda 9 puan kaybetti.

AA''da yer alan habere göre, TFF 1.Lig''de başarılı bir performans gösteren GZT Giresunspor, üst üste üçüncü mağlubiyetini alarak bu sezon bir ilki yaşadı. Yeşil beyazlılar bu sene ilk kez üst üste 9 puan kaybetti.

GZT Giresunspor, bu maçın ardından deplasmanda Ümraniyespor''a 3-1, dün de sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor''a 1-0 mağlup oldu.

ÜÇ HAFTADIR KAYIP

Ligde 12 hafta üst üste kazanarak önemli bir başarı yakalayan Karadeniz temsilcisi, son üç haftada tam tersi bir performans sergiledi. 24. haftada Altay''a evinde 2-1 kaybeden yeşil-beyazlı takımın serisi bu maçla sona erdi.

SON ÜÇ MAÇTA 6 GOL YEDİ

Üst üste kazandığı 12 karşılaşmada sadece Bursaspor''dan 1 penaltı golü yiyen GZT Giresunspor, son üç maçta ise kalesinde 6 gol gördü. Yeşil-beyazlılar ligde ilk kez art arda 9 puan kaybetti.

Son üç haftada 9 puan kaybetmesine rağmen maç fazlasıyla ikinci sıradaki Samsunspor''un 3 puan önünde olan GZT Giresunspor, kaybettiği puanlarla da liderlik kredisini tüketti.