Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı: Kızmasınlar ama...

Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı: Kızmasınlar ama...
Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise Açıkgöz, konuk olduğu YouTube kanalında kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken,. 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında da ''Kızmasınlar ama..''diyerek bir itirafta bulundu.

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde boşandığından beri gündemden düşmedi. Özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı seçimleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı, 'PurpleHej' adlı YouTube kanalına konuk oldu.

640xauto-002.webp

Son olarak çıkardığı 'Sevmiyo' şarkısının klibindeki sahneleriyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise, Türk dizilerine ilişkin soruya "Çok uzun" yanıtını verdi:

''VAKİT KAYBI GİBİ HİSSEDİYORUM...''

"Kızmasınlar ama herkes gibi ben de Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum. Bu dizide özellikle süre beni rahatsız etmiyordu. Ama yeni sezonda senaryo beni bir tık rahatsız etti. Bir şey bana bir tık fazla gelince, inandırıcılık azalınca soğuyorum projeden.

Tekrar dönebilirim ama soğuyorum. Yapacak hiçbir şey yok. O an kesiyorum. Sonuçta bir şey izliyorsun. 'Bu kadar da değil!' dediğim yerlerde, vakit kaybı gibi hissediyorum izlediğim sahneleri."

İlgili Haberler