“Haini omuzda gezdiren gafiller içimizi oyuyor”

“Haini omuzda gezdiren gafiller içimizi oyuyor”
Gündemdekİ olayları Twitter hesabından yorumlayan MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölücülerin kuyruğuna giren, hainleri omuzlarında gezdirenler, Türkiye’nin içini oymakla uğraşıyor.

“Haini omuzda gezdiren gafiller içimizi oyuyor”

Doğrularımızın üzeri karalanıyor, milli emanetin sütunları aşındırılıyor, ecdat yadigârı mirasımızın çizgileri siliniyor. Tehlike kol geziyor, iş birlikçiler her köşede ellerini ovuşturuyor” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bölücü terörün kuyruğuna giren, hain emelleri omuzunda gezdiren sağından soluna kadar geniş bir kuşak Türkiye’nin içini oymakla uğraşıyor” dedi. Gündemdeki gelişmelerle ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bahçeli şunları söyledi: “Ne çok sorunla boğuşuyor, ne kadar yoğun saldırı ve tahrik kampanyasıyla boğuluyoruz? Buna yürek mi dayanır, buna sabır mı katlanır? Doğrularımızın üzeri karalanıyor, milli emanetin sütunları aşındırılıyor, ecdat yadigârı mirasımızın çizgileri siliniyor. Tehlike kol geziyor, işbirlikçiler her köşede ellerini ovuşturuyor. Çökmemizi isteyenler hep bir ağızdan tezahürat yarışına giriyor. İhanet gişesi dolup taşıyor, vizyondaki vatan ve millet düşmanlığı rekorlar kırıyor, çözülme filmine akıl almaz bir ilgi gösteriliyor. Birisi peşmergeye koridor açıyor ve PKK’yı silahlandırıyor, diğeri YPG’yi övüyor ve küresel çevrelere dalkavukluk yapıyor. Olamaz dediğimiz şeyler oluyor, ‘o kadar uzun boylu değil’ dediğimiz ne varsa sahneye çıkıyor.” Teslim olmuş, pes etmiş, vazgeçmiş ve boyun bükmüş her idrakin çözülmeye ve çökmeye mahkûm olduğunu kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti: “Çağların karanlığına başınızı çevirip bir bakalım: Emin olun, ateş böcekleri gibi ışıldayan anı ve eserlerimizi göreceğiz. Nice tecrübe, nice emek ve nice mücadeleyle birikmiş insanlığın kumsalında kocaman izlerimizi bulacağız. Yalçın bir idrake, engin bir iradeye, uyuklamayan bir irfana çok ihtiyacımız olduğu gibi, fena kalplilere söyleyecek daha çok sözümüz vardır.”