Hakan Balta Arena’da Aslan’ı zirveye taşıdı

Hakan Balta Arena’da Aslan’ı zirveye taşıdı
Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle zirve yarışında şans bulan Galatasaray çok zorlandığı maçta Gaziantepspor’u 85’te 1.84’lük savunmacısı Hakan Balta’nın kafa golüyle devirdi ve maç fazlasıylaliderlik koltuğuna oturdu. 33’te Barış’ın Selçuk’u düşürdüğü pozisyonda Cimbom penaltı bekledi

Fenerbahçe’nin Eskişehir’de puan kaybetmesiyle havaya giren Galatasaray, ecel terleri döktüğü maçta Gaziantep’i 85’te Hakan Balta’nın attığı golle devirdi, maç fazlasıyla lider oldu: 1-0.

27 bin 500 kişinin izlediği müsabakada 12’de Telles kaleyi yokladı, sonuç çıkmadı. 14’te Mustafa Durak vurdu, top yandan autu buldu. 17’de Emre Çolak çaktı, kaleci Eray meşin yuvarlağı çıkardı. 28’de Sabri ortaladı, Burak’ın vuruşunda top yandan auta gitti. 30’da Sabri ortaladı, Burak bu kez
topa dokunamadı, bir gol daha kaçtı. 33’te Barış, Selçuk’u düşürdü, G.Saraylılar penaltı bekledi, hakem Mete Kalkavan “oynayın” dedi. Büyük tepki çekti. 41’de Burak vurdu, Eray topu bir kez daha çıkardı. 42’de Selçuk müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi. 45’de Umut’un vuruşu sonuç getirmedi, devre golsüz sonuçlandı. 46’da Mustafa Durak, Muslera ile karşı karşıya topu dışarı attı.
48’de Chedjou topu altı pastan dışarı gönderdi. 65’te Burak indirdi, Yasin vurdu top savunmadan
döndü. 73, 76, 80’de Burak mutlak fırsatları harcadı. 85’te Selçuk’un ortasında Hakan Balta topu kafayla ağlara yolladı, skoru yazdı: 1-0. Galatasaray taraftarı geçen hafta kamuoyunu meşgul eden konuları unutmadı ve TT Arena’da “Şansal Büyüka, Mustafa Denizli, Tümer Metin... FB için yayına” ve “FB için ofsayta siz düştünüz beyler” yazılı pankartlar açtı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala Lig TV de bu pankartları ekrana getirdi. Melo, bel fıtığı ameliyatı geçirmesinin ardından ligde 69 gün sonra Süper Lig’de sahaya çıktı. Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın oğlu Muhammet Kiraz, maçı dedesi ve Abdurrahim Albayrak’la birlikte izledi. G.Saray’da sarı kart gören Melo ve Chedjou cezalı duruma düştü. İki oyuncu, Akhisar maçında forma giyemeyecek.