Hakem kararları!

Tam  “Galatasaray ideal kadrosunu buldu’” dediğimiz sıralarda yaşanan sakatlıklar ve değişik bir kadro ile çıkılan Antalya karşısında Arena’daki performansını ortaya koyamayan Aslan, bu sezon henüz yenilgi yüzü görmediği sahasında 4.galibiyetine adına yazdırmak için çıkmıştı..
Üstelik o maçta olmadıkları için hayıflanan Kazım ile Engin’de takımdaki yerlerini almıştı. Engin’in gelmesiyle Selçuk’un rakip kale önünde daha sık görüldüğü maçın ilk bölümünde sarı kırmızılılar oyuna hakim ve gol arayan taraftı..
Hatta Selçuk’la başlayan Melo ve Kazım’ın ısrarı ile devam eden, Selçuk’un vuruşu ile son bulan posizyonda Galatasaray’ın öne geçmesi, maçın oldukça gollü geçeceğinin sinyalini verdi..
Galatasaray tribünleri takımlarından güzel bir futbol ve güzel goller bekliyordu. Ancak dün gece Arena öyle olaylara sahne oldu ki, belki de bu sezon ilk kez bu kadar ilginç bir maç izledik..
Kazım’ın sakatlığının nüksetmesiyle Eboue’nin oyuna girmesi Galatasaray’ın düzenini bozdu. Daha sonra Gökhan’ın sakatlanması ve Servet’in oyuna girmesi ise Galatasaray’ın bütün balansını bozdu..Hele yan hakemin kararı ile Servet’in oyundan atılması Galatasaray’ı tamamen bitirdi..
Servet’e gösterilen bu kırmızı kartın nedenini maçı seyreden hiç kimse anlamadı. Servet’in rakibini eliyle çekmesinin karşılığı olsa olsa sarı kart olmalıydı. Bu posizyona herhalde son adam yorumu yapılamazdı. Yine ayni yardımcı hakemin kararı ile Sabri’nin atılması futbolun bittiği dakikalardı..
Dün gece Arena’da hakem kararları futbolun önüne geçti. Galatasaray bu sezon Arena’deki ilk yenilgisini alırken, maçı seyredenlerin ortak görüşü sarı kırmızılılara 2 kırmızı, 5 sarı kart gösteren hakemlerin futbolu katlettikleri doğrultusundaydı...

Yazarın Diğer Yazıları