Halaçoğlu: "Bakıyorum da AKP ile kanka olmuşsunuz!"

Halaçoğlu: "Bakıyorum da AKP ile kanka olmuşsunuz!"
MHP Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, son dönemlerdeki Bahçeli-AKP ittifakına dikkat çekerek, göndermelerde bulundu. Halaçoğlu, “Ülkeniz mi, Türk Milleti miyoksa bir şahıs mı önemli?”

BAKIYORUM DA AKP İLE KANKA OLMUŞLAR
Halaçoğlu’nun sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekildeydi: “Son zamanlarda bakıyorum da kendilerine ülkücü diyen bazıları, ülkücülere ve milliyetçilere söylemediğini bırakmayan, ülkenin milli değerlerini ayaklar altına alan, bebek katiliyle senli benli olup övgüler düzen, pydye yardım eden, ülkenin patlayıcı deposu haline gelmesine çanak tutan, kendi liderlerine zürriyetsiz diyen, ülke topraklarının işgaline sessiz, partilerine ve Türk subaylarına kumpas kurduran cemaatin baş destekçisi olan, ülkeyi soyan, milliyetçiliği ayaklar altına alan, her zeminde Türk kelimesini silen, bütün devlet değerlerini yok eden ve bunun adına da Yeni Türkiye diyen AKP ile kanka olmuşlar.

CUMHURİYETİ YOK EDECEK ADIMI ATIYORLAR
Birlikte son adımı atıyorlar. Parlamenter sistemi ve Cumhuriyeti yok eden, cumhurbaşkanı adı altında başkanlık sistemini getirmek suretiyle yargı ve yasamayı da yürütmenin emrine vererek tek adam yönetimine geçilecek baas rejimini getirip Türk Milletine son darbeyi de vuracak anayasa değişikliğini savunuyorlar. Beyler İstiklal marşı şairimiz Mehmet Akif'i dinleyin :

Geçmişten adam hisse kaparmış.... Ne masal şey!

Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?

"Tarih"i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;

Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?

14 yıldır çizgisinden sapmayan bir partiyi MHP olarak hizaya çekeceğiz diyenler var ya. Bu dörtlüğü tekrar tekrar okusun. Gerçekten ülkücüyseniz başınızı iki elinizin arasına alıp tekrar tekrar düşünün. Ülkeniz mi, Türk Milleti mi yoksa bir şahıs mı önemli?”