Halaçoğlu: 'Yeni Parti' farklı olacak!

Halaçoğlu: 'Yeni Parti' farklı olacak!
Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, 'Yeni Parti'nin tüzüğünden parti programına kadar farklı bir parti olacağını söyledi.

Kuruluş çalışmaları tamamlanan yeni partinin öncü isimlerinden Kayseri Bağımsız Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, halkın umut olarak beklediği bir siyasi oluşumun ortaya çıkacağını söyledi.

Parti kurulmadan toplumda çok büyük bir beklenti oluştuğunu belirten Halaçoğlu, halkın beklentilerini boşa çıkarmayacaklarını ifade etti.

Önümüzdeki dönem siyasi iktidarın karşısında en büyük rakip olacaklarını vurgulayan Halaçoğlu, yeni partinin halkın özünü temsil edeceğini kaydetti.

Partiyi kuran çekirdek kadronun geçmiş dönemde kendini ispat etmiş isimlerde oluştuğunu dile getiren Halaçoğlu şunları söyledi:

“Bu siyasi oluşum halkın talepleri nedeniyle ortaya çıkıyor. Bu partiyi kuran çekirdek kadro MHP’den ihraç edilmiş, referandum sürecinde tek adam rejimine karşı mücadele vermiş ve rüştünü halk nazarında ispat etmiş, bütün saldırılara karşı dik durabilmiş bir kadrodan oluşuyor. Haliyle bu çekirdek kadro halkın isteği üzerine böyle bir oluşuma gitti. Tüzüğünden parti programına kadar farklı olduğunu herkes görecek. Halkın özünü temsil eden bir parti hürriyeti taşıyacak.”