Haliç'te oltasına köpek balığı takıldı

Haliç'te oltasına köpek balığı takıldı
Haliç'te levrek tutmaya giden bir kişinin oltasına büyük bir balık takıldı. Misinasını kopartan balığı gören ve "Yok artık" diye bağıran balıkçı, o anları cep telefonunun kamerasıyla kayıt altına aldı. İlk kez Haliç'te köpek balığı gördüğünü söyleyen balıkçı "Şaşkına döndüm. İlk kez burada köpek balığı gördüm. Mezgit ya da lüfer kovalıyordu" dedi.

Usta balıkçı şaşkına döndü

DHA''nın haberine göre, 30 yıldır balık avlayan Mehmet Oral, önceki akşam saatlerinde Haliç''te levrek avına çıktı. Bir süre sonra oltası oynayınca tüm gücüyle balığı tasmaladı. Anca misinası balığın ağırlığına dayanamayarak koptu. Daha sonra ise suyun yüzeyine çıkan köpek balığını gördü. "Yok artık" diye bağırarak o anları cep telefonunun kamerasıyla kayıt altına aldı.

Şaşkınlığa uğrayan balıkçı o anları şöyle anlattı:

"Kıyıda balık tutuyordum. Oltama bir ağırlık geldi. Çekmeye çalışınca çok ağırlaştı. Sonra devasa bir şey olduğunu gördüm. Göz göze gelince misinayı koparttı. Suyun yüzüne çıkan köpek balığını cep telefonuyla görüntüledim. 30 yıldır balıkçılık yapıyorum. İlk defa Haliç''te köpek balığı görüyorum. Şu an denizde çok balık var. Büyük ihtimalle levreğin, lüferin peşinden geldi. Buralarda olduğunu düşünüyorum. Tekrar gelir."