Halil Sezai hakkında 13 yıl istendi, ölüm listesi açıklayan Sevda Noyan'a takipsizlik

Halil Sezai hakkında 13 yıl istendi, ölüm listesi açıklayan Sevda Noyan'a takipsizlik
Halil Sezai’nin 13 yıl ile yargılanacağı davada iddianame kabul edilirken akıllara canlı yayından bazı komşularını öldürmek istediğini açıklayan Sevda Noyan geldi. Ölüm listesi açıklayan Noyan hakkında takipsizlik kararı çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde 67 yaşındaki komşusunu darp etmesinin ardından kamuoyunda oluşan tepkinin ardından tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

 5 ayrı suçtan hazırlanan iddianamede Sezai hakkında 13 yıla kadar hapis istenmişti.

ÖLÜM LİSTESİ AÇIKLAYAN SEVDA NOYAN NE OLDU?

Sezai’nin iddianamesinin kabul edilmesinin ardından ise akıllara Sevda Noyan geldi.

Ailesinin silahlandığını ima eden ve 15 Temmuz gibi bir durum yaşanması halinde 50 kişiyi öldürebileceklerini dile getiren Noyan, katıldığı bir canlı yayında "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Vallahi yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası." ifadelerini kullanmıştı.

Sevda Noyan’ın canlı yayındaki skandal sözlerinin ardından yapılan şikayetler ise sonuçsuz kaldı. Mahkeme Noyan hakkında takipsizlik kararı vermişti.

 

İlgili Haberler