Halkımız ne diyor...

Kasetin patlaması ardından, ahali gazete haberlerine yorumlar gönderdi... İlginç satırlar var... Bakınız, halkımız neler demiş...
“zonnet@Hobra.
10 Mayıs 2010 Pazartesi 05:49
Bu olay bundan 8 yil once olmus.
Birilerinin uzerine atarken dikkatli ol.
Kendi dusen aglamaz demis atalarimiz. Senin neyine capkinlik yapmak. Hele hele bir onemli bir konumdaysan.
gügülü
Sayin Baykal ne kadar cabuk istifa ederse Chp icin okadar iyi olur hic yoktan secime kadar toparlanir.simdiki durumdan daha iyi olur.
ihsannet
Bu görüntüleri bence ABD’nin Türkiye’deki sol kesimi bitirmek, Amerikancı veya daha dincileri güçlendirmek için görevlendirdiği ‘Gladio’ yapılanması kaydetmiştir.
ABD zaten AKP’yi destekliyor. Türkiye’de AKP’yi kaybetmek istemez ABD. AKP sayesinde Türkiye’de her istediğini rahatça yapıyor.
Bunu AKP yapmış olsa, yani ben AKP’li olsam ve elimde böyle bir video bulunsa. Ben de bunu seçim zamanında ortaya atıp işimi garantiye alırım. Bu sayede hem seçimi garantilerim hem seçimi kaybeden bir Baykal’ın istifa etmesi daha kolay olur.
Bunu bence ya CHP’nin içinden muhalif olduğunu belli etmeyen biri. Ya halktan AKP sempatizanı biri, ama halktan birinde bu görüntülerin bulunabileceğine pek ihtimal vermiyorum.  
- Video her nereden gelmiş olursa olsun. Verilmek istenen mesaj çok açık.
“Ayağını denk al. 
- Kim ne derse desin, her ne olursa olsun yapılan çok aşağılıkça bir şey.
Ama artık Baykal’ın bırakması da fena olmaz.
Hatta Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem ince gibi isimler parti başına gelirse CHP dağılmak yerine daha da güçlenir.
ozqur
kaset çıkıyo suikast iddiası çıkıyo. ben burdan görüyorum olayı. önder sav gibi bi şahsın dediğine inanacak halim yok. skandalı örtbas etme çabalarıdır bunlar.
kundecidemokrat met
10 Mayıs 2010 Pazartesi 01:15
TAYYIP BAYKAL..ekürü gibi biribirinin sigortası..2002 de anayasaya oy veren tayyıpı başbakan yapan baykal
- 8 yıl kayıkçı kavgası yaptılar al gülüm ver gülüm zaten baykalın iktidar derdi yok..mhp bahçelide a.gülü çankayay çıkardı yetmedi turbanda akape ile hasada çıktı..3.lü BERMUDA ÜÇGENİ
- hazineden 3 yılda akape 109 mhp 48 chp 69 trılyon aldı peşin 15 ocakta hesaba yattı..diğer partilere tek kuruş yardım yok HOLDING PARTİLERİ bunlar
- çare akape gitsin ankarada milli hükümet olsun ne mutlu türküm atatürk cum.demokrasi diyenlere
Işık Temsilcisi
Müthiş anlamlı bir açıklama anlama kabiliyeti olanlara ... AKP utansın yaptığından , bu onların oyunu zaten... ancak CHP ’yi bitiremezler ....
Şermin Roza
CHP’nin Baykal sonrası, Baykal CHP’nin önünü tıkıyordu iyi oldu diyenlere şok etkisi yaratacaktır.Kılıçdaroğlundan lider olmaz hayal kurmayın, diğer CHP’liler de bu ülkeye fazla gelir.Allah sonumuzu hayretsin.AKP’ye de pes diyorum.Bu kadarını yapmaya şeytan cesaret edemezdi!Allah onları ıslah etsin.

Yazarın Diğer Yazıları