Harry Kane Tottenham’da kalıyor

Harry Kane Tottenham’da kalıyor
Dünyanın en pahalı futbolcusu olarak görülen İngiliz golcü Harry Kane, Tottenham ile 6 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Ve takımda kaldı.

Tottenham’ın yıldız golcüsü Harry Kane takımda kalıyor. İngiliz haber kuruluşu BBC’ye göre, golcü oyuncu takımı ile 6 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Mevcut sözleşmesine göre haftada 100 bin sterlin kazanan yıldız oyuncunun yeni maaşı konusunda ise bilgi verilmedi.

Adı Real Madrid ile anılan Harry Kane, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir araştırmada 210 milyon Euro’yu aşan değeri ile dünyanın en pahalı futbolcusu olmuştu.

Başta teknik direktör Pochettino olmak üzere yıldız oyuncularını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Tottenham, önce Pochettino, sonra da Kane ile anlaşarak kadroyu koruma konusunda önemli adımlar attı. Tottenham yönetimi, geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Pochettino ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı.

Yıldız golcü Harry Kane, eski futbolcu Alan Shearer’a ait olan bir sezonda en çok gol atan İngiliz futbolcu unvanını 39 golle kırmıştı. Geçtiğimiz sezon Tottenham forması ile 48 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, rakip filelere 41 gol atmıştı.