Hasan Şaş'dan açıklama: "Tuzağa düştüm"

Hasan Şaş'dan açıklama: "Tuzağa düştüm"
Fenerbahçe ile oynanan olaylı derbide Martin Skrtel'e saldıran Hasan Şaş'tan açıklama geldi. Şaş, "Onların provokasyonları sonrası tuzağa düştüm" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe ile oynanan derbi maça karşılaşmanın sonunda yaşanan olaylar damga vurmuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş da olaylara dahil olmuş ve derbinin hakem ve temsilci raporlarında Şaş'ın Martin Skrtel'in 'ensesine vurmak, boynundan sıkmak, saçlarını çekip bırakmak ve bacalarına tekme atmak' suçlarını işlediği yer almıştı.

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Hasan Şaş hatasını kabul ederken, "Evet, hatalıyım ama tek suçlu ben miyim? Belhanda'ya o tokatı ben mi attım? Bu olayların başlangıcına neden olan Fenerbahçeli oyuncuları da kimse unutturmaya kalkmasın. Üzerimize düşeni alıyoruz, onlar ise yanlışlarını üzerimize yıkıp alakaları yokmuş gibi davranıyorlar." dedi.

"TUZAKLARINA DÜŞTÜM!"

"Ben haksızlık karşısında kendimi tutamıyorum, öyle soğukkanlı davranamıyorum." diyen Hasan Şaş, şöyle devam etti: "Soldado oyuna girene kadar 60 dakika bizi kulübeden tahrik etti. Sahaya girmeden önce teknik heyet gibi kulübeden çıkıp laf attı. Soldado, bilinçli çalışarak derbiyi provoke etmek için gelmiş gibiydi. Sahada Belhanda’ya da tükürdü. Maçtan sonra yaptıkları da ortada. Belli ki karakterimi anlatıp, çalışmışlar. Üzerime oynadılar. Provoke ettiler. Ve ben de ne yazık ki onların provokasyonları sonrası bu tuzağa düştüm. Evet, hatalıyım. Kendi payıma hatamı kabul ediyorum. Peki soruyorum; adam (Soldado) 60 dakika kenarda küfürler etti. Bizi provoke etti. Yetmedi, sahada olayları ateşledi. Tüm provokasyonları yaptılar ama tek suçlu biz olduk. Peki olayların fitilini ateşleyenlerin hiçbir suçu yok mu?"

İlgili Haberler