Havuz medyası şimdi de şehit öğretmenin ailesini seçim malzemesi yaptı

Havuz medyası şimdi de şehit öğretmenin ailesini seçim malzemesi yaptı
Şehit ailelerini seçim malzemesi yapmasıyla tepkileri üzerine çekmeye devam eden hükümete yakın Sabah gazetesi, şimdi de şehit Aybüke öğretmenin ailesi üzerinden propaganda yaptı.

Sabah gezetesi, şehit aileler üzerinden seçim propagandası yapmaya devam ediyor.

Daha önce Afrin şehitleri, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve şehit Kaymakam Safitürk'ün ailesini seçim malzemesi olarak kullanan gazete, bu kez de 2017'de Batman Kozluk'ta PKK'lı hainlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Şehit Aybüke Öğretmen'in ailesi üzerinden propaganda yaptı.

Sırrıberk Arslan'ın imzasıyla yayımlanan haberde "Türkiye için biz de Erdoğan diyeceğiz" ifadelerine yer verilmesi dikkat çekti.

Şehit öğretmenin babasının ifadelerine yer verilen haberde, baba Sadık Yalçın'ın "24 Haziran seçimleri yol ayrımı. FETÖ'cüler, PKK ve diğer terör örgütleri el ele vererek ülkeyi bir yerlere çekmek istiyorlar. Tüm kirli oyunları Erdoğan bozacak" ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

Gazetenin "Erdoğan tüm kirli oyunları bozacak" başlığı ile yarım sayfa yer verdiği habere göre, Yalçın ailesinin açıklamaları şu şekilde:

"Bu millet başkomutanının yanında, askerin arkasında duracaktır. Mağdurun yanında, zalimin karşısında duran, irade, erdem, cesaret sahibi bir Cumhurbaşkanımız var. Artık dünyaya karşı dik duran Türkiye var. 24 Haziran seçimleri yol ayrımı. Hain FETÖ'cüler, PKK ve diğer terör örgütleri beraber el ele vererek ülkeyi bir yerlere çekmek istiyorlar. Bunların tüm kirli oyunlarını Erdoğan ve bu millet bozacak.

Tayyip Erdoğan 16 yıldır millet uğruna ciddi kararlar aldı ve hepsinde de başarılı oldu. Bu Türkiye düşmanlarını rahatsız ediyor. İşlerini güçlerini bırakmış Cumhurbaşkanımızla uğraşıyorlar. İnşallah 24 Haziran'dan sonra istikrar ve güçlü Türkiye ile birlikte ekonomik ve siyasi krizler artık yaşanmayacak. Omuz omuza vererek, hep birlikte güçlü Türkiye için Erdoğan diyeceğiz."

İlgili Haberler