Havuz medyası yine şehit ailelerini yine siyasete alet etti

Havuz medyası yine şehit ailelerini yine siyasete alet etti
Şehit yakınları üzerinden seçim çalışması yaparak tepkilere neden olan yandaş medya kutsal şehitlerimiz üzerinden propaganda yapmaya devam ediyor.

Sabah gazetesi, geçtiğimiz günlerde şehit aileleri üzerinden seçim propagandası yapmış, haber tepkilere neden olmuştu. Gazete benzer bir haberle yeniden gündeme geldi.

Ahmet Kavak, Özgür Özdemir ve Tahir Aşkın Kısacık imzasıyla yer verilen haberde "Şehit aileleri: Bazı siyasi partilerin kurduğu kirli ittifakın tek derdi eski Türkiye’nin geri gelmesi. 24 Haziran’da milletin tercihi yine Cumhurbaşkanımız olacaktır" ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.

Sabah şehit ailelerinin Ramazan sofrasına konuk oldu başlığıyla geçilen haber şöyle:

Kuzey Irak'ta 1995'te operasyonda şehit düşen Jandarma komando Er Mehmet Karaca'nın Trabzon'da yaşayan ağabeyi ve aynı zamanda Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca(46) SABAH'a konuştu. 

Şehit kardeşinin özleminin yıllardır dinmediğini söyleyen Karaca, "Devletimiz terörü bitirme aşamasında büyük bir şekilde kararlı olması bizleri çok memnun ediyor. İnşallah devletimiz terörün kökünü kazıyacak. Ülkemiz 24 Haziran'da daha güçlü olacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sağlanan siyasi istikrar devam edecek. Ülkemizin bölünmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde 14 Eylül 2016'da Kurban Bayramı'nda 12 yaşındaki çocuğunun yanında terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen AK Parti milletvekili adayı Ahmet Budak'ın ailesi teröre inat dimdik ayakta... Budak ailesi, seçimlerde Erdoğan'a destek vereceklerini söylediler. Şehidin ağabeyi Mehmet Budak, Türkiye'yi hazmedemeyen ve büyümesini istemeyen başta terör örgütleri ve bazı siyasi partilerin ABDFETÖ'nün desteği ile birleşerek kirli bir ittifak kurduklarını söyledi. Budak, "Bunların tek derdi, eski pısırık ve kabuğunu kıramayan hep batılı ülkelerin sermayesine gebe kalan eski Türkiye'nin geri gelmesidir. İnşallah bunlar istediğine ulaşamayacaklar. Millet her şeyi görüyor. Yine tercihini Cumhurbaşkanımızdan yana kullanacaklardır. Filistin konusunda başta Arap ülkeleri olmak üzere bütün Müslüman alemi adeta kör ve dilsizler. Amerika ve İsrail'in Filistin'e uyguladığı katliama ve haksızlığa tek sesini çıkartan ülke Türkiye'dir. Adam gibi karşı çıkan tek Müslüman lider Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu.

 İşte Sabah'ın tam sayfa yer verdiği o röportajlar:

İlgili Haberler