"Hayır"cılar Ankara'da buluşuyor

"Hayır"cılar Ankara'da buluşuyor
MHP Genel Başkan adayları öncülüğünde yarın Ankara'da toplanacak olan Türk Milliyetçileri 'Hayır' Diyor Platformu'nun toplantısı sosyal medyada gündem oldu.

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinin biraraya gelerek kurduğu Türk Milliyetçileri 'Hayır' Diyor Platformu, yarın Ankara/Yeni Mahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde toplantı yapacak. 

13.00'te başlayacak etkinliğe Ülkücü camianın önde gelen isimlerinin katılması beklenirken, toplantıdaki tek konuşmacı MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu olacak.

BİRÇOK PARTİ DAVET EDİLDİ

Şehir dışından da çok sayıda katılımcının beklendiği toplantıya, referandumda hayır diyeceğini açıklayan ya da hayıra yakın duran Demokrat Parti, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, HEPAR, Yurt Partisi, Liberal Demokrat Parti gibi çok sayıda parti davet edildi.

SOSYAL MEDYADAN TAM DESTEK

Türk Milliyetçileri 'Hayır' Diyor Platformu'nun etkinliğine sosyal medyadan da destek yağdı. Başkanlık sistemini istemeyen binlerce Twitter kullanıcısı, attıkları destek tweet'leri ile ÜlkücülerAnkaradan HayırDiyor tag'inin birinci sıradan Türkiye gündemine girmesini sağladı.

İşte o tweet'lerden bazıları:

h-005.jpg

İlgili Haberler