HDP ile aynı vaat: Halk meclisleri ile yöneteceğiz!

HDP ile aynı vaat: Halk meclisleri ile yöneteceğiz!
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,partisinin yerel seçim bildirgesinde ‘Halk Meclisleri’ getireceğiz vaadi HDP ile birebir aynı çıktı.

Sürekli görüş değiştiren Perinçek, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik seçim bildirgesini açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HDP ile aynı seçim vaadi olan ‘Halk Meclisleri’ şeklinde belediyeleri yöneteceklerini duyurdu.

2014’TE HDP’NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI DEMİRTAŞ’IN HALK MECLİSLERİ VAADİ!

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanlığını kazanması halinde ülkeyi Halk Meclisleri ile yöneteceğini söyleyen HDP’nin 2014 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, ayrıca Cumhurbaşkanlığı konutuna Halk Meclislerini de kuracağını söylemişti.

DEMİRTAŞ: “HALK İSTERSE BİRDEN FAZLA PARLAMENTO DA KURAR”

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dokunulmazlıkların kaldırılması halinde neler olabileceği üzerine konuşurken, "Halk isterse birden fazla parlamento da kurar" ifadesini kullanmıştı.

PERİNÇEK: “ŞEHİRLERİ HALK MECLİSLERİYLE YÖNETECEĞİZ”

Perinçek, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik Vatan partisinin seçim bildirgesinde şehirleri Halk meclisleriyle yöneteceğiz seçim vaadi HDP ile aynı seçim vaadi şeklinde dikkatleri çekti.

Yorumsuz...

2000e_dogru_-_kapak.jpg