HDP'liler canlı bombayı böyle toprağa verdiler!

HDP'liler canlı bombayı böyle toprağa verdiler!
İstanbul Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu, 6 vatandaşın yaşamını yitirdiği canlı bomba saldırısını düzenleyen terörist Eylem Yaşa'nın cenazesi Diyarbakır'da toprağa verildi.

İstanbul Vezneciler’de 7 Haziran’da bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda 6 polis şehit olmuş, 6 vatandaş yaşamını yitirmişti.

Saldırıyı düzenleyen canlı bomba Eylem Yaşa’nın İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazesi dün Diyarbakır'a geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı’na getirilen cenaze için polis yoğun güvenlik önlemi aldı.

Cenaze namazına HDP’li Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanları, Fatma Arşimet, Mehmet Ali Aydın ve Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Eşref Güler ile Birsen Kaya Akat, HDP Diyarbakır il Eşbaşkanı Gülşen Özer, DBP üyeleri ve partililer katıldı.

TERÖRİSTİN TABUTUNA TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN PAÇAVRASI ASILDI

Teröristin Ttabutuna terör örgütünün paçavrasını  asan kadınlar, cenaze namazının ardından sloganlar eşliğinde mezarlığa götürdü. HDP’li ilçe belediye Eşbaşkanı Fatma Arşimet'in de tabuta omuz verdiği görüldü. Yaşa'nın cenazesi toprağa verildi. 

Vezneciler’deki saldırıda ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren 51 yaşındaki Levent Yeşilot da dün akşam hayatını kaybetmiş, yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye yükselmişti.