HDP'liler İYİ Parti'yi hedef aldı!

HDP'liler İYİ Parti'yi hedef aldı!
HDP'li Sırrı Süreyya Önder ve Sırrı Sakık, İYİ Parti'yle ilgili ağır ifadeler kullandı.

AKP İstanbul Milletvekili Metin Metiner'in ardından bu kez de HDP'li isimler İYİ Parti'yi hedef aldı.

Dün basın mensuplarının İYİ Parti'yle ilgili yönelttiği soruya cevap veren AKP'li Metiner, "Şuradan buradan kopmuş, hiçbir partide kendine gelecek bulamayacağı anlaşılan çer çöplerle siyaset yapılarak başarılı olunmuş olsaydı bundan önce pek çok parti başarılı olurdu. Parti programını okudum, konuşmasını dinlemeye gerek yok, zaman kaybı olur, siyasetle uğraştığımız için parti programını okumak zorunda kaldık" ifadelerini kullanmıştı.

AKP'li Metiner'in ardından HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Ağrı Belediye Başkanı DBP’li Sırrı Sakık da İYİ Parti'yi hedef aldı.

Ağrı Belediye Sakık, Twitter hesabından “İyi Parti tekçi, milliyetçi yaşlı kurtlarla yeni bir parti-söylem olacak mı? Popüler kurucuların geçmişi malum, önce onların İYİ’leşmesi lazım” paylaşımında bulundu.

HDP'Lİ SIRRI SIRAYYA ÖNDER DE RAHATSIZ OLDU

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen TBMM İdare Amiri ve HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ise, Meral Akşener'in önderliğinde kurulan İYİ Parti'ye ilişkin, "Programına baktığımızda, Türkiye'de geleneksel sağ çapağın ve tutukluğun bütün izleri var. Demokratik bir gelecek için henüz nasıl bir pratik sergileyeceklerine dair bir emare yok" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler