Hedef gösterilince Türkiye’yi terk etti. Marmara İlahiyat’ın aydınlık yüzü profesörden Cübbeli'ye Atatürk’lü mesaj

Hedef gösterilince Türkiye’yi terk etti. Marmara İlahiyat’ın aydınlık yüzü profesörden Cübbeli'ye Atatürk’lü mesaj
Cemaat ve tarikatlara ilişkin eleştirilerinden dolayı hedef gösterilen Prof. Dr. Mustafa Öztürk, 2020 yılının sonunda yaptığı bir konuşma ile yine sosyal linç edilince Marmara Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etmişti. Prof. Dr. Öztürk, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri yine üzerine çekti.

Cemaat ve tarikatlara ilişkin eleştirilerinden dolayı hedef gösterilen Prof. Dr. Mustafa Öztürk, 2020 yılının sonunda yaptığı bir konuşma ile yine sosyal linç edilince Marmara Üniversitesi''ndeki görevinden istifa etmişti.

Prof. Dr. Öztürk, Almanya''da bulunan Münster Wilhelm Üniversitesi''nin İslam Teolojisi bölümünün daveti üzerine akademik çalışmalarını sürdürmek amacıyla dün sabah Almanya''ya gitti. Öztürk uçağa binerken yaptığı paylaşımda "Artık gidelim… Yerli ve milli tımarhanede herkese ruh sağlığı dilerim" paylaşımı yapmıştı. Prof. Dr. Öztürk, paylaşımına da, "Doktora tez danışmanlıklarımı Cübbeli ile Sakarya''daki tacizci Nurullah''a devrettim. İlahiyat işleri artık onlara teslim" ifadelerini kullanmıştı.

"YAVRUM CÜBBELİ"

Prof. Dr. Öztürk, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile yine dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımında, "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü hakkında "Monaca, Prag her tarafı gezelim. Oradan Cübbeli’ye ben kart atacağım: Yavrum Cübbeli…" mesajını paylaştı.

ATATÜRK''ÜN SÖZÜNÜ PAYLAŞTI

Prof. Dr. Öztürk, Cübbeli hakkındaki paylaşımı haricinde yaptığı diğer paylaşımlarla da dikkat çekti. Prof. Dr. Öztürk, Atatürk''ün "Dinlenmek üzere yola çıkmaya karar verenler asla yorulmazlar" sözünü paylaştı. 

Öte yandan "veda" ziyaretlerinde bulunan Prof. Dr. Öztürk, bunları da sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Prof. Dr. Öztürk''ün paylaşımları şöyle: