Her gün iki Yeniçağ

Her gün iki Yeniçağ
Milletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü çerçevesinde yayın hayatını sürdüren YENİÇAĞ, değerli okurlarının takdir ve desteğiyle tüm zorlukların ve önüne çıkarılan engellerin üstesinden gelerek bugünlere ulaştı.

HER GÜN 2 YENİÇAĞ

Ötekileştirici tutumlarla birlikte uygulanan ekonomik ambargolara kısıtlı imkanlarımızla karşı durduk, boyun eğmedik. Geleceğe ışık tutan yazılarıyla okurlarımıza güç veren yazarlarımız, küresel dayatmalara ve teslimiyete de güçlü kalemleriyle direniyorlar. Türkiye'nin, Türk Milleti'nin, Türk Dünyası'nın; YENİÇAĞ'a her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu günlerden geçiyoruz. Bu nedenle, her gün 2 YENİÇAĞ alarak Türkiye'nin geleceği için verilen fikri mücadeleye destek olun. Gazetenizi tanıştıracağınız yeni dostlarınızla okur ailemizi genişleterek millî birliğimizin güçlenmesine katkıda bulunun.

Saygılarımızla.

YENİÇAĞ

***

Esfender KORKMAZ

Yanlı ve yanlışlar, Türkiye'nin önünü tıkıyor. Atılım yapmak zorundayız. Bunun için tarafsız ve objektif gazetelere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. İşte YENİÇAĞ, Türkiye'de tarafsız ve objektif basının başta gelen örneğidir. Bunun için iki gazete alalım ve doğruları hayata geçirelim.