Her gün iki Yeniçağ

Her gün iki Yeniçağ
Milletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü çerçevesinde yayın hayatını sürdüren YENİÇAĞ, değerli okurlarının takdir ve desteğiyle tüm zorlukların ve önüne çıkarılan engellerin üstesinden gelerek bugünlere ulaştı.

HER GÜN 2 YENİÇAĞ

Ötekileştirici tutumlarla birlikte uygulanan ekonomik ambargolara kısıtlı imkanlarımızla karşı durduk, boyun eğmedik. Geleceğe ışık tutan yazılarıyla okurlarımıza güç veren yazarlarımız, küresel dayatmalara ve teslimiyete de güçlü kalemleriyle direniyorlar. Türkiye'nin, Türk Milleti'nin, Türk Dünyası'nın; YENİÇAĞ'a her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu günlerden geçiyoruz. Bu nedenle, her gün 2 YENİÇAĞ alarak Türkiye'nin geleceği için verilen fikri mücadeleye destek olun. Gazetenizi tanıştıracağınız yeni dostlarınızla okur ailemizi genişleterek millî birliğimizin güçlenmesine katkıda bulunun.

Saygılarımızla.

YENİÇAĞ

***

Ahmet GÜRSOY

Yeniçağ, AGİT'in raporlarında belirttiği şartların çoğunu her an yaşayan gazete. Reklam gelirlerinden olabildiğince uzak. Kendi okuyucu gücü ile ayakta kalmaya çalışıyor. Türkiye'de; olağan, AB standartlarında bir yönetim olmadığı için, gazete, ister istemez kendi yağı ile kavrulmak durumunda.

                Öyle ise ne yapacağız?

                Açık toplum olacağız ve derdimizi okurlarımıza anlatacağız.

"Her gün iki gazete" kampanyasının sebebi işte bunun içindir. Okuyucularımızdan alacağımız güçle, onların sesi olmayı sürdürebiliriz. Zaten en başından beri de bunu yapıyoruz.

Bu nedenle, buyurun "Her gün iki Yeniçağ" ile mücadelemizi kesintisiz sürdürelim diyoruz...