Fener'i presle kilitleyip yıldızlarımızla yıkarız

Fener'i presle kilitleyip yıldızlarımızla yıkarız
Fenerbahçe'ye 35 maçta 13 gol atarak rekor kıran Hami Mandıralı dev maç için özel plan hazırlıyor. Son yıllarda rakibine karşı galibiyeti unutan Trabzon'u ayağı kaldırmak isteyen 46 yaşındaki çalıştırıcı, "Pas trafiğini keserserk hızlı ayaklarımızla sonuc

Mustafa Akçay'ın istifasının ardından bordo-mavili takımın yeni hocası olan Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, 10 Mart Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacakları Fenerbahçe maçına kilitlendi. Trabzonspor tarihini iyi bilen, futbolculuk yıllarında Fenerbahçe ile oynanan 35 maçta 13 kez fileleri sarsarak rekor kıran Mandıralı, bu kez teknik adam olarak sarı-lacivertli takıma karşı mücadele verecek. 46 yaşındaki teknik adam, camia için ayrı bir yeri olan Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor. Bu maç öncesi genç teknik adamı en çok etkileyen gelişmelerin başında ise Trabzonspor'un, son yıllarda Avni Aker'de Fenerbahçe karşısında üstünlük sağlayamaması. 

Camiaya mesaj verecek

Fenerbahçe ile yatıp kalkan Hami Mandıralı, bu maçın kazanılması halinde nelerin kazanılacağını çok iyi bilen isimlerin başında geliyor. Takımdaki geleceği hakkında camiaya mesaj vermesi beklenen genç teknik adam, sahada uygulayacağı çeşitli stratejiler için planlamalar yapıyor. Özellikle sarı-lacivertli takım karşısına daha diri bir takım çıkarmayı hedefleyen Hami, kalabalık bir orta saha ile ezeli rakibi karşısına çıkmayı hedefliyor. Bu manada Kayseri maçında oyundan aldığı, Konya maçında ise kadroya almadağı Colman'a hazır ol mesajı veren Mandıralı dün adeta beyin yıkadı. Fenerbahçe'nin önemli isimlerini orta sahada presle durdurmanın planlarını yaparken, pas trafiğini sağlayacak oyuncusuyla sürekli bir araya gelen Mandıralı, "Rakibin pas trafiğini önlersek yıldızlarımızla sonuca gideriz" dedi. 

"Sahaya giren bizden değildir"

Son dönemde iki takım arasında yaşanan gerginliklerin Trabzonspor'a zarar verdiğini düşünen taraftar dernekleri, bordo-mavili taraftarları bilinçlendirmek için harekete geçti. El ilanları basarak, tansiyonu yüksek maç için bordo-mavili taraftarları bilinçlendirmeyi amaçlayan taraftar dernekleri 90 dakika boyunca sadece takıma destek verilmesi yönünde kamuoyu oluşturmaya çalışıyor. "Büyük Trabzonspor'un Büyük Taraftarı" başlığında el ilanları basan Affetmezler grubu, "Küfür ve Şiddete Hayır", 'Sahamız kapanmasın', "Sahaya Giren Bizden Değildir",  şeklinde başlıklarla ilanlar bastıran grup, maç gününe kadar en işlek caddelerde el ilanlarını dağıtarak taraftarları bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Biletler kapış kapış

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının biletlerini satışa sundu. Önceki gün sadece taraftar kart sahiplerine dağıtılan biletlerin dün de satışına devam edildi. Biletlere yoğun ilgi olduğu ve sezon boyunca maçlara ilgi gösterilmemesi nedeniyle 24 bin kişilik statta ortalama 8 bin kişiye oynayan Trabzonsporlu futbolcuların bu kez dolu tribünlere karşı mücadele etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Biletler 10 ile 300 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor, VIP Özel Sıra A ve B koltukları ise 2 Bin TL.