Yılmaz Özdil'in bu yazısını herkes atladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazıp kimin hapisten çıkarılmasını istedi

Yılmaz Özdil'in bu yazısını herkes atladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazıp kimin hapisten çıkarılmasını istedi
Gazeteci yazar Yılmaz Özdil, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde sahneye çıkardığı çocuğun babasıyla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Şero' adıyla gönderilen mektuptaki ayrıntıları paylaştı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta Trabzon’da katıldığı törene 11 yaşındaki çocuğa mikrofon uzattığı anlar damga vurdu. Erdoğan’ın Trabzon’daki konuşması sırasında kürsüye gelen bir çocuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “Hain” dedi.

Küçük çocuk, Erdoğan için oy da istedi. Ardından çocuğun babasının cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Bülent Gürsoy isimli babanın suç örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil bugünkü köşesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''na yazılan mektubu ''çocuk'' başlığıyla duyurdu.

Mektupta 2005 yılında teknik takip kararıyla küçük çocuğun 26 yaşındaki babasının da aralarında bulunduğu altı kişinin tutuklandığı somut delil olmadığı için serbest bırakıldığı, daha sonra bir barda karşılıklı çatışma sonucu sıktığı silahtaki merminin sekerek yoldan geçen birine isabet ederek yaraladığı anlatıldı.

''10 senedir yatıyor. 12 sene daha yatacak. Belli ki biri buna kafayı takmış'' iddiasında bulunulan mektupta "babası için yardım istemeye gelen o masum çocuğumuzun eline mikrofon tutuşturuluyor, çocuksu duyguları istismar ediliyor, gevrek gevrek gülünüyor" ifadeleri ise dikkat çekti.

Dosyanın yeniden ele alınmasını isteyen ''Şero''nun  Kılıçdaroğlu''na "hukuğun herkese lazım olduğunu gösterin o masun çocuğu babasıyla buluşturun'' notunu düşerek mektubuna son verdiği görüldü.

Not: Şero, CHP Genel Merkezi''nin fenomen olan kedisinin ismidir.

 

 

İlgili Haberler