Yargısız infazcıların silahı geri tepti!

Yargısız infazcıların silahı geri tepti!
Yargısız infazcıların silahı geri tepti!

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Vefa Küçük, YENİÇAĞ’a yaptığı açıklamada Başkan Aziz Yıldırım’a övgüler y

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Vefa Küçük, YENİÇAĞ’a yaptığı açıklamada Başkan Aziz Yıldırım’a övgüler yağdırırken, şike süreciyle ilgili de net konuştu: Karar açıklandığında çamur atanların yüzünü görmek isterdim.

Aziz Yıldırım’a karşı 1998 yılında girdiği başkanlık yarışını 1 oyla kaybeden Vefa Küçük, tutuklu bulunan başkanlarına övgüler yağdırdı. Fenerbahçe için linç kampanyası başlatıldığını vurgulayan Küçük, F.Bahçe yargısız infaz edilmek istendi ancak silah geri tepti. Şike davası sürecince bizim başımıza gelenler, bir başka kulüpte yaşansaydı, o kulübün yerinde şimdi külleri olurdu. Yıkılmayarak nasıl büyük bir kulüp olduğumuzu dünyaya ispatladık. Gelinen nokta ortada. Atılan çamurları üzerimizde kurutamadılar. Linç etmek istedikleri kulüp tüm entrikalara karşı koyarak dimdik ayakta kaldı. Şike davasının sonucu açıkladığında, çamurcuların yüzlerini görmek isterdik. Çıkan tablo F.Bahçe’nin masum olduğunu bir kez daha gösterdi. Tarih bu hatayı ileride mutlaka sorgulayacaktır “ dedi.

Koltuğu doldurulmaz
Fenerbahçe’yi kirli bir dünyanın içerisine itmek isteyenlerin açıklanan kararlarla birlikte dersini aldıklarını ifade eden Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü: ” Tabiiki, bu duruma gelmemizde başkanımız Aziz Yıldırım’ın her zamanki gibi büyük rolü vardı. O içeride bizler dışarıda birbirimize destek verdik ve Fenerbahçe’yi dimdik ayakta tuttuk. Fenerbahçe’nin bu günlere gelmesinin en büyük mimarı Aziz Yıldırım’dır. Fenerbahçe onun hizmetleriyle tarihinin en önemli atılımlarını yaptı ve kıskanılır bir hale geldi. Hem tesis, hem sportif alandaki başarılarıyla Fener’i kısa sürede dünya kulübü haline getirdi. Şimdi bir talihsizlik nedeniyle özgür değil ancak yüreği ve ruhuyla her zaman içimizde ve hizmetlerini en iyi şekilde sürdürüyor. Onun koltuğu asla başka bir isimle doldurulamaz.

Fenerbahçe’nin askeriyiz
Tüm baskılara rağmen başarılı bir sezon geçirdik. Futbolda şampiyonluğu kaçırdık ancak birçok branşta kupaları topladık. Bunlar büyüklüğümüzün kazınamaz damgasıdır. Fenerbahçe’nin temeli sağlamdır ve hiçbir kuvvet onu çatırdatamaz. Herkesin gözünün üstünde olduğu bir çoğunun çökmesini beklediği, Aykut Kocaman ile öğrencileri, kocaman bir alkışı hakettiler. Geçen sezon kimseye teslim olmayan o ekip, başarılarının tesadüf olmadığını bu sezon da gösterecek. Yeni yönetimde görev almam için talep gelmedi. Zaten önemli olan ben değil Fenerbahçe’dir. Hizmete daima hazırız ve geçmişte de görevimizi gereğince yaptık. Her zaman Fenerbahçe’nin askeri oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceğim.