Tantan’dan uyarı: Oyun başladı

Tantan’dan uyarı: Oyun başladı
Yurt Partisi lideri Sadettin Tantan, partilere yapılan saldırılara dikkat çekti: Sandığa gidilirken seçmeni yönlendirme oyunu başladı

Tantan: Oyun başladı şiddet daha da artacak

Oslo’da imzalanan mutabakat devam ediyor. Sandığa da bu mutabakatın yansıması gerekli. Seçim yaklaştıkça olaylar daha da artar.

YURT PARTİSİ Genel Başkanı Sadettin Tantan, siyasi partilerin seçim büroları ve açtıkları stantlara yapılan  saldırılara dikkat edilmesini istedi. Tantan, “Oyun başladı. Halk sandığa giderken, seçmeni yönlendirme oyunu başladı. Oslo’da altına imza atılan mutabakat devam ediyor. Sandığı da bu mutabakatın yansıması gerekli” dedi. Sadettin Tantan, olayların tesadüfen  değil bir senaryonun  hayata geçirilme çabası sonucunda yaşandığına dikkat çekti. Seçim günü yaklaştıkça olayların daha da artacağına vurgu yapan Tantan, “Sandık yaklaştıkça insanların kafaları karıştıracaklar, küresel sermaye ve emperyalist güçler Orta Doğu’daki haritaları değiştirmek istiyor. bu güçler aynı zamanda iktidar ve muhalefeti tutsak almışlar. İktidar ve muhalefete tutsak alınmış, halkı siyasetten soğutulmuş, umutsuz, geleceği karamsarlıkla gören, kime oy vereceğini bilemeyen geniş halk kitlelerini yönlendirme operasyonudur” diye konuştu. Bazı odakların seçmen davranışını etkilemek için her yolu denediklerini anlatan Tantan, AKP’ye yapılacak bir saldırının sürpriz olmayacağını söyledi. Seçim günü de aynı senaryonun uygulanmak isteyebileceğine işaret eden Tantan, şöyle konuştu: “AKP’ye saldırı başta olma üzere her şey olabilir. Bazı illerde seçim tamamlandıktan sonra seçim iptalleri olabilir. Seçim öncesi de Türkiye IŞİD ve PKK’yı bu bölgede haritaların, siyasetin, rejimlerin değiştirmek, rehine devletçiler kurulmasını isteyen güçler iktidar ve muhalefetin kontrol altında tutulmasını istiyorlar. İktidar ve muhalefet de adeta meydanlarda ‘biz buna hazırız’ diye bağırıyor. Türkiye’de yıllardan beri Türkiye’ye köleliği dayatıyor. İktidar ve muhalefette ‘özgürlükten yanayız’ diyemiyor.”