Hillary Clinton'a zatürre teşhisi

Hillary Clinton'a zatürre teşhisi
ABD'de 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenler için düzenlenen anma töreninde rahatsızlanan Demokrat Parti'nin Başkan Adayı Hillary Clinton'a zatürre teşhisi konuldu.

ABD'nin New York kentinde 11 Eylül saldırılarının 15. yılı anma töreninde rahatsızlanan Hillary Clinton'a zatürre teşhisi konulduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Clinton'u New York'taki evinde muayene eden doktoru Lisa Bardack, yazılı açıklamasında, Clinton'un zatürre olduğunu söyledi.

Açıklamada, "Clinton'da alerjilerinden kaynaklanan öksürük şikâyeti vardı. Öksürüğün uzaması sonucu yapılan incelemede zatürre teşhisi konuldu. Antibiyotik tedavisine başlandı ve kendisine programını yeniden düzenlemesi ve istirahat etmesi tavsiye edildi" denildi.

SAĞLIK DURUMU TARTIŞMA KONUSU OLDU

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanyası üyeleri, Clinton'ın ABD başkanlığı için sağlık açısından elverişsiz olduğunu iddia ediyordu. 

2012'de daha ciddi bir rahatsızlık yaşayan Clinton, beyin sarsıntısı geçirmiş, doktorlar Clinton'un rahatsızlığını, mide virüsü ve aşırı su kaybı olarak açıklamıştı.

İlgili Haberler