Holosko resitali..

Bu sezon başında yaptığı transfer yanlışlıkları ile adından bahsettiren ve bir türlü ideal kadrosınu kuramayan Beşiktaş, gelecek sezon Holosko ile yaşanan olumsuzlukları unutturacak gibi..Zira genç futbolcu dün gece ortaya koyduğu futbol ile yeni sezonda Kartal'ın lider futbolcusu olacağını ispatladı.

Dün gece Polonyalı yeteneğin yaptığ asits ve attığı gol muhteşemdi. İlk golde, önce gelen topu yumuşatması, arkasından iki kişiyi oyundan düşürerek rakip sahaya girmesi ve Serdar'a verdiği gol pası gerçekten görülmeye değerdi.. Hele Beşiktaş'ın sol taraftan gelen akınında Nobre'nin pasında, topa iki kişi arasından hakim olan Holosko'nın güzel vuruşu ile golü atması, bu futbolcunun adından ileride çok kereler bahsettireceğinin müjdesiydi.

Cezası nedeniyle Adana'da oynayan Kartal, İstanbul'dan bir hayli uzak olmasına rağmen Adanalı Beşiktaşlılar sayesinde hiç de yabancılık çekmedi..Maçın başında Bursa'nın sert futboluyla karşı karşıya kalan Siyah Beyazlılar Holosko'nun ortaya koyduğu iyi futbol ile maçın hakimi oldu. Dün gece sezonun bitimine iki maç kala Ertuğrul Sağlam nihayet ideal kadrosunu bulmuştu. Orta alanda Cisse ve Serdar çalışkan. Tello ile Delgado da yaptıkları klas hareketlerle rakibe ağırlığını hissettiren taraftı. Nobre Holosko'nın yanında gölgede kalırken, daha sonra da yerini Bobo'ya bıraktı. Kartal'ın defans kurgusu da rakibe gol için izin vermedi. Tabii orta alanın topa daha çok hakim olması, onlarında rahat oynamasını sağladı. Maçın son dakikalarında 4 maç cezası nedeniyle uzun bir ara sahalardan uzak kalan Bobo'nun attığı gol maçın son noktasıydı.
Beşiktaş dün gece ortaya koyduğu futbol ile belki de bu sezon ki en iyi oyunlarından birini oynadı. Ancak insana demezler mi "Daha önceleri neredeydiniz?"

Yazarın Diğer Yazıları