Hortumda kaybolan Buse'nin annesinin ilk sözleri yürek burktu!

Hortumda kaybolan Buse'nin annesinin ilk sözleri yürek burktu!
Antalya'daki hortum nedeniyle kaybolan Buse'nin uçan arabadan kurtulan annesinin ilk sözleri yürek burktu. Anne Ayla Akkın'ın, kendine geldikten sonraki ilk sözü "Kızım olmadan yaşayamam” oldu.

Antalya'da, hortum nedeniyle dereye sürüklenen otomobilde kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın yaralanan annesi Ayla Acar'ın kendisine geldikten sonra yakınlarına "Kızım kayboldu, ben ne olduğunu biliyorum, kızım olmadan yaşayamam." dediği öğrenildi.

Kemer ilçesinde, hortum nedeniyle dereye sürüklenen otomobilde kaybolan ve arama çalışmaları devam eden üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın kazada yaralanan annesi Ayla Acar'ın Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi sürüyor. 

Acar'ın şuurunun açıldıktan sonra yakınlarına sürekli kızını sorduğu ve "Kızım kayboldu, ben ne olduğunu biliyorum, kızım olmadan yaşayamam. Eşimi almak için Kepez Sanayi Sitesine 5 metre mesafe kala bir ağaç düştü. Sonrasını hatırlamıyorum." dediği öğrenildi.

Hastane yetkilileri, Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kader Buse Acar'ı arama çalışmalarına ilişkin, "Bütün arama ekipleri devletin her imkanını kullanarak o kızımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Umut ediliyor ki inşallah canlı ulaşırız." dedi.

Pakdemirli, hortum nedeniyle dereye sürüklenen araçta kaybolan üniversiteöğrencisi Kader Buse Acar'ın arama çalışmalarının sürdüğü Kumluca ilçesinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Pakdemirli, dünkü sel ve doğal afette bir kişinin kaybolduğunu söyledi. Çalışmaların sürdüğünü aktaran Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Bütün arama ekipleri devletin her imkanını kullanarak o kızımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Umut ediliyor ki inşallah canlı ulaşırız, sağlığına kavuşacak bir şekilde ulaşılır. Benim de şu anki bilgim bu kadar. Birazdan Finike ve Kumluca'ya da gideceğim. Sekiz ilçe etkilenmiş görünüyor ama Finike ve Kumluca daha çok etkilenmiş durumda. İncelemeleri tamamladıktan sonra açıklama yapacağım."

Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, eşinin durumunun iyi olduğunu belirterek "Henüz bir şey söylemedi. Buraya gelirken, hortum arabayı dereye atmış. Paramparça etmiş." dedi.

İlgili Haberler