Murat Ongun'dan AKP'li Tevfik Göksu'ya bomba yanıt

Murat Ongun'dan AKP'li Tevfik Göksu'ya bomba yanıt
İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun CNN Türk canlı yayınında “Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir” sözlerine sosyal medyadan sert yanıt verdi...

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKP''li Tevfik Göksu''nun katıldığı CNN Türk''te yayımlanan "Neler oluyor?" programında kendisi hakkındaki iddialarına cevap verme haklarının engellendiğini ifade ederek tepki gösterdi.

MURAT ONGUN''DAN CNN TÜRK''E TEPKİ

İBB AKP Grup Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CNN Türk''te katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başlatılan özel teftiş hakkında konuştu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor" diyerek tepki gösterdi. Ongun, "Üstelik, yanıt verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

TEFİK GÖKSU''YA MEYDAN OKUDU, İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Ongun, AKP''li Göksu''yu iddialarını ispatlamaya çağırarak, istifaya davet etti.

Ongun paylaşımında; "Tevfik Göksu bu akşam CNN Türk’te “Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir” dedi. Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum! (Danıştay kararı elimde, düşünerek hareket ediniz lütfen.)" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler