İBB'deki skandal böyle görüntülendi!

İBB'deki skandal böyle görüntülendi!
Darbe girişiminin olduğu gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) yönetici olan baba ve oğlunun darbeci askerlere destek vermesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İBB'de yönetici olan baba ve oğlunun darbeci askerlere destek vermesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. İBB'de Sivil Savunma Sekreteri olan Mehmet Tunç, Saraçhane'de bulunan İBB Başkanlık makamına darbeci albayı alması, oğlu Ömer Tunç'un da gece yöneticisi olduğu İBB Lojistik Destek Merkezi'ne gelerek darbeci askerlere yemek hazırlatması güvenlik kameralarına yansıdı. İBB'de yönetici baba-oğul çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Darbe girişiminin olduğu gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) yönetici olan baba ve oğlunun darbeci askerlere destek vermesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne giden darbeci askerlere yardım eden İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'un 22.42'de belediye binasına girdiği kameralara yansıdı. 23.00 sıralarında darbeci askerlerin Saraçhane'de bulunan belediye binasına gelmesi ve bina girişinde bulunan güvenlik görevlilerine, Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'u sorduğu görüntülere yansıdı. Darbeci albay ve Tunç'un belediye makam katlarının bulunduğu alana girmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Darbeci albay ve belediye görevlisi Mehmet Tunç'un birlikte çay içmeleri görüldü.

YEMEK HAZIRLAMALARI TALİMATINI VERMİŞ

Darbeci askerlerin Alibeyköy'de bulunan İBB Lojistik Destek Merkezi'ne girmeleri ve yol kenarındaki duvar dibinde siper almaları güvenlik kameralarına görüntülendi. Darbeci askerlerin görevli aşçıları dışarıya çıkartarak beklettiği görüldü. İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'un İBB Lojistik Destek Merkezi'nin yöneticisi olan oğlu Ömer Tunç'un da merkeze gelerek dışarıda rehin alınan aşçılara 10 bin kişiye yemek ve pirinç pilavı hazırlamalarının talimatına verdiği öğrenildi.

VATANDAŞLAR DARBECİ ASKERLERİ İKNA ETTİ

Vatandaşlar, İBB Lojistik Destek Merkezi'ne düzenledikleri baskında, darbeci askerleri ikna ederek araçlarına bindirerek merkez dışına yollaması da görüntülere yansıdı.

BABA - OĞUL TUTUKLANDI

İBB Sivil Savunma Sekreteri baba Mehmet Tunç ve İBB Lojistik Destek Merkezi yöneticisi olan oğlu Ömer Tunç çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.