İbrahim Tatlıses'i yıkan haber! Tüm Şanlıurfa ayaklandı

İbrahim Tatlıses'i yıkan haber! Tüm Şanlıurfa ayaklandı
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan Ahmet Tatlı isimli oğlundan korkutan haber geldi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, aşk hayatıyla da bir dönem magazin gündemine bomba gibi düşüyordu. Adalet Tatlı ile sürdürdüğü evliliğinden Ahmet Tatlı adında bir oğlu olmuştu.

Ünlü türkücü Ceylan ile evlenen Ahmet Tatlı’nın bu evlilikten bir oğlu olmuştu. Ceylan’la evliliğini kısa sürede noktalayan Tatlı, daha sonra Tülay Koçak ile ikinci kez nikah masasına oturmuştu.

AHMET TATLI''NIN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Apar topar beyin ameliyatına alınan Ahmet Tatlı’nın sağlık durumu konusunda da açıklama yapıldı. Tatlı’nın durumu ciddiyetini koruyor.

Ayrıca İdo Tatlıses’in soluğu hemen abisinin yanında aldığı bilinirken İbrahim Tatlıses’den henüz bir açıklama gelmedi. Tatlıses’in aldığı bu haber karşısında nasıl bir tepki vereceği sevenleri tarafından merak ediliyor. 



"6 SAAT SÜREN OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ"

Haberİntertte.com sitesi Ahmet Tatlı''nın durumu ciddiyeti koruduğuna iddia etse de Ahmet Tatlı geçtiğimiz hafta sosyal medyadan yaptığı açıklamada durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirtmişti.

Tatlı şu ifadeleri kullanmıştı:

''''Herkese merhaba

Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyir eden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim.

Önce Allah’ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı. Var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi.

Şimdi sonucu bekliyor, hem ameliyat sonrası, hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum. Bu süreçte tüm bilgi birikimi ve titizliğiyle ameliyatımı gerçekleştiren, alanında efsane olmuş kıymetli hocalarıma, değerli hemşirelere, çalışanlarına ve yönetimine çok teşekkür ederim.

Allah hepinizden razı olsun, hep var olun. Bunun yanı sıra baş tacım aileme, aile eşrafımıza, kardeşten öte olan dostlarıma, haberi duyunca geçmiş olsun dileklerini ileten basın, medya, sanat, spor, iş dünyasındaki dostlarıma, dualarıyla ve verdikleri sadakalarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim."



İlgili Haberler