İçişleri Bakanı Süleyman Soylu veda mı ediyor?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu veda mı ediyor?
Trabzon'da katıldığı bir programda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun veda eder gibi açıklama yapması ve konuşmasının sonunda helallik istemesi dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, memleketi Trabzon'da AKP'li gençlere yaptığı konuşmada, "Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferiyim. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum” dedi.

Soylu'nun bu açıklamaları Bakanlık görevini bırakacağı şeklinde yorumlanırken, Soylu konuya net bir açıklık getirmedi.

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"BUNLARI BELKİ SON KEZ SÖYLÜYORUM"

"Sevgili gençler hiçbir zaman doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmayın, iradenizden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Lideriniz gösterdiği istikametten hiçbir zaman ayrılmayın. Bunları belki size son kez söylüyorum. Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa da geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Bu kongre benim hayatımda da önemli bir kongre olacaktır. Sadece şunu hatırlayın; Trabzon’u çok seviyorum. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferiyim. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim.

Sadece bende şunu hatırlayın; Trabzon bana hayatımın en önemli ve şerefli görevini verdi. En önemli görev Trabzon Milletvekilliğidir. En çok özlediğim kızım ve oğlumdur. Allah inşallah çok yakın bir zaman içerisinde onlarla daha çok sık birlik ve beraber olmak nasip eder. Bu vesileyle bana ve çoluğuma çocuğuma vermiş olduğunuz bu asaletten dolayı size, kıymetli Cumhurbaşkanıma, her birine ayrı ayrı hürmet ve minnetlerimi ifade ediyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum."