İktidara yakın yazar, koronanın Türkiye'yi teğet geçeceğini söyledi

İktidara yakın yazar, koronanın Türkiye'yi teğet geçeceğini söyledi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Türkiye'deki koronavirüs vakasının 18'e çıktığı açıklanırken, iktidara yakın Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan virüsün Türkiye'yi teğet geçeceğini belirtti.

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, bugünkü yazısında umreden dönenler ile ilgili alınan tedbirlerin, virüsün Türkiye'yi teğet geçeceğini gösterdiğini belirtti.

Kaplan, bütün dünyanın Türkiye'yi gerçekleştirdiği önlemler konusunda takdirle takip ettiğini belirtti ve şunları söyledi:

"Umrecilerle ilgili alınan tedbirler, Türkiye’nin bu virüsle nasıl kararlı bir şekilde mücadele edeceğini ve virüsün Türkiye’yi teğet geçeceğini gösteriyor -eğer bundan sonraki kritik süreçte büyük hata yapmazsak; ki, inşallah yapmayız.

Virüs Avrupa’yı esir aldı! Türkiye’yi de esir almaması için eğlence yerleri, barlar, kafeler, sinemalar, AVM’ler kapatılmalı.

Eğlence yerlerindeki manzaralar, salgın virüs ortamında yeterince ürpertici!

Ayrıca Avrupa ülkelerinden, hatta İtalya’dan gelen şarkıcı, manken, artiz tipler ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar; bunlar dokunulmaz kutsal inek midir ki, karantinaya alınmıyorlar?

Özelde Avrupa’dan, genelde yurt dışından gelen herkesi karantinaya almazsak ülkeyi karantinaya almak zorunda kalabiliriz!

Sayın Bakan Fahrettin Koca Hocam şimdiye kadar krizi muhteşem yönettiniz; duruma bu şekilde müdahale etmezseniz ülke kaosa sürüklenebilir ve şimdiye kadar ortaya koyduğunuz dünyanın imrendiği muhteşem performans bir anda boşa gidebilir."