İlk durak Manisa

İlk durak Manisa
Cimbom’un İtalyan çalıştırıcısı iddialı konuştu. Bir kupanın kendilerini kesmeyeceğini dile getiren Prandelli, ’Galatasaray maçları kolay’ diyen F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’ya da gönderme yaparak, “4. yıldızı takıp diğer iki kupayı da alacağız. Fenerbahçe’yle 25 Ağustos’ta görüşürüz” dedi

Sarı-Kırmızılılar’ın Mancini’nin yerine getirdiği yeni teknik patronu kendinden oldukça emin. Türkiye’ye macera aramaya değil kupaları toplamaya geldiğini vurgulayan Cesare Prandelli, “Ben Galatasaray’dan teklif geldiği zaman mazisini çok iyi bildiğim için tereddüt etmeden kabul ettim. Fatih Terim’in miras bıraktığı çok iyi bir takım ve kaliteli oyuncuları var. Ayrıca teknik ekibime de çok güveniyorum. Türkiye liglerinin ne kadar heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini de iyi biliyorum. Ancak bu zorlu maratondan alnımızın akıyla çıkacağız. Öncelikli hedefimiz tabii ki şampiyonluk. İnanıyorum ki bunu başaracağız ve 4. yıldızı göğsümüze takacağız. Çünkü bu benim için ayrı bir motivasyon kaynağı olacak” dedi.

Burada geçici değilim
Prandelle’nin GSTV’ye yaptığı çarpıcı açıklamadan ses getirecek sözleri şöyle: “Taraftarların bana güven duyması benim için büyük bir onurdur. Burada olmak benim için çok büyük bir görev. Kulüp gerçekten çok profesyonel. Burada çok güzel bir atmosfer var. Şu ana kadar her şey güzel gidiyor, böyle devam edeceğini umuyorum.” Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray diyen Prandelli, en kolay maçlarının G.Saray maçları olduğunu söyleyen F.Bahçe Fenel Sekreteri Mahmut Usluya da gönderme yaparak, “Gittiğim takımların yeni dönemlerinde yüzde yüzümüzü vererek çalıştım. Umarım Galatasaray’da da aynı hissiyat oluşur. Burada seneler boyunca kalmayı hedefliyorum. Bunun için de hedef koymak gerekir. Bizim hedefimiz de belli. İşe Manisa’da F.Bahçe’yi yenerek Türkiye Kupası’nı kazanmakla başlayacağız” ifadesini kullandı.

4. yıldız için Diego’yu tanımam
Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşarak, 4. yıldızı almak istediklerini söyledi. Sambacı, Fenerbahçe’nin transfer ettiği vatandaşı Diego Ribas ile çok iyi arkadaş olduklarını anlatarak, şöyle devam etti: “Diego ile çok iyi arkadaşız. Onun eşiyle benim eşim görüşüyorlar. Ancak onun haricinde saha içiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Saha dışında çok iyi dostuz ama saha içine girdiğimizde bu değişecektir.” Felipe Melo, Ziraat Türkiye Kupası finali ödül töreninde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elini sıkmamasıyla ilgili soru üzerine, “Orada görünen resim bin kelimeye bedel” ifadelerini kullandı. Brezilyalı futbolcu, Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadıkları son derbide Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginlik ile ilgili soruya cevap vermek istemediğini söyledi.


Aslan’ın rakibi SK Vorwarts Steyr
Cimbom sahaya iniyor. Mancini’nin ayrılmasının ardından göreve getirilen Cesare Parandelli nezaretinde 12 Temmuz’da sezona merhaba diyen Glatasaray ilk sınavını bugün verecek. 14 oyuncusu ile yollarını ayıran ve 14 Temmuz’da Avusturya’ya giden sarı-kırmızılılar, sezonun ilk hazırlık maçını bugün bölge takımlarından SK Vorwarts Steyr ile oynayacak. Saat 19.30’daki karşılaşma 9 bin seyirci kapasiteli Steyr Stadyumu’nda yapılacak. Aslan, bu maçın ardından yarın Rapid Wien, 27 Temmuz’da ise Honved ile 2 müsabaka daha oynayacak. Ruhi Kanal